iPad Mini cu Ecran Retina are probleme cu retentia imaginilor(ghosting) pe Retina Display

  Din moment ce avem un nou produs Apple lansat pe piata, era normal sa vedem si problemele pe care acesta le are, iar iPad Mini cu Ecran Retina are probleme cu ce altceva decat noul sau Retina Display. Creatorul celebrei aplicatii Instapaper si-a achizitionat anul trecut un MacBook Pro Retina Display care avea probleme cu retentia imaginii(ghosting), asa ca a conceput un website special pentru a testa problema si a demonstra faptul ca ecranele utilizate de catre Apple nu sunt bune.

  Avand in vedere ca saptamanile acestea circula un zvon care sustinea ca aceleasi probleme le-ar fi intampinat si Sharp in procesul de productie al Retina Display-urilor pentru iPad Mini cu Ecran Retina, acesta s-a gandit sa testeze problema si pe noul produs. In imaginea de mai sus veti vedea in centru ceea ce ecranul noii tablete a retinut din afisarea unei imagini anterioare care avea pattern-ul unei table de sah. Afisand acea imagine timp de cateva minute si trecand la una gri, ecranul a retinut pattern-ul acelei imagini peste noul background.

  Deocamdata nu exista foarte multe persoane care se plang din cauza acestei probleme, insa Apple are un obicei de a schimba unitatile care au probleme cu retentia imaginii, asa ca daca ati achizitionat iPad Mini cu Ecran Retina si intampinati acest defect, ar fi bine sa mergeti cu tableta pentru a o schimba.