Prima Pagina aplicatii Iata cum functioneaza sistemul iBeacons din iOS 7 (Video)

Iata cum functioneaza sistemul iBeacons din iOS 7 (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3QFrZjvp2E0&h=370&w=580]

  La sfarsitul saptamanii trecute v-am spus ca Apple intentioneaza sa implementeze sistemul iBeacons in magazinele sale pentru a imbunatati experienta de achizitionare a clientilor. Desi nu am avut pana acum un exemplu clar privind modul de functionare al sistemului, ei bine iata ca Macys ne ofera un preview a ceea ce va urma. In clipul video de mai sus veti vedea cum functioneaza sistemul iBeacons in interiorul magazinelor Macys din SUA, utilizatorii fiind anuntati prin notificari Push in legatura cu tot felul de promotii si nu numai.

  Totul functioneaza cu ajutorul unor dispozitive Bluetooth care sunt instalate la intrarea in magazine si recunosc imediat iDevice-urile care au iBeacons activat prin aplicatii, ele trimitand imediat oferte, promotii si alte informatii catre utilizatori. Sistemul este foarte interesant si cu siguranta se va dovedi a fi extrem de util pentru multe persoane, insa deocamdata abia se instaleaza primele dispozitive in SUA, deci o extindere globala este deocamdata departe.

  • Kla

    Magazinul e Macy’s ;). Prin bluetooth e depasit sistemul dar va pot confirma intr’o luna cat de bine merge. Deja au aparut solutii similare si avansate pe wifi

  • stavros

    Pai si iDeviceurile cum sunt ele inchise pe partea de bluetooth,acum Apple le “desface” putin.