iPhone-ul se transforma intr-un accesoriu inedit multumita acestei carcase (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LZOJFXnX2j8&w=580&h=370]

  Pentru femei accesoriile sunt extrem de importante, iar in cazul in care va doreati o carcasa care sa va permita sa purtati iPhone-ul la gat exact precum un lant, atunci o noua carcasa Vanesa Rey este exact ce va trebuie. Dupa cum puteti vedea si din clipul video de mai sus, carcasa are atasat un lant destul de lung si destul de gros, ea permitandu-va sa introduceti iPhone-ul pe care il veti avea tot timpul la indemana. Practic nu va mai trebui sa va faceti griji ca puneti iPhone-ul in geanta sau in buzunar, el fiind chiar in fata voastra, gata pentru a fi furat de catre un hot priceput.

We’re so proud to premiere the VANESA REY Necklace Case for iPhone 5 & 5S. Follow Beatrice and Lauryn, two modern women using their necklace cases as they explore the beautiful streets of New York City. Life has never been so functional yet chic.

  Partea buna este ca lantul pare destul de gros si solid, asa ca e putin probabil sa poata fi rupt de catre orice persoana, insa aceasta carcasa va atrage cu siguranta multa atentie nedorita. Carcasa Vanesa Rey va fi lansata in viitorul apropiat si va fi disponibila pentru achizitie aici.