BLACK FRIDAY 2013 toata saptamana cu reduceri de pana la 100% la Orange Romania!

9

  Va spuneam ieri ca Orange Romania va organiza BLACK FRIDAY 2013 astazi incepand cu ora 10 si iata ca operatorul a publicat deja lista ofertelor pe care le are pentru clientii existenti si cei noi. Separandu-se de restul magazinelor care au promotii pentru BLACK FRIDAY 2013, cei de la Orange anunta ca vor organiza o saptamana intreaga de Black Friday in care vor oferi reduceri de pana la 100% la telefoane, tablete, gadget-uri si accesorii, totul in magazinul lor online. Mai multe detalii despre Black Friday-ul celor de la Orange gasiti aici.

  • reduceri de până la 100% la telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii
  • exclusiv online
  • transport gratuit la plata online
  • produse noi in fiecare zi

  Nu uitati ca in aceasta pagina gasiti toate prom0tiile pentru BLACK FRIDAY 2013.

Orange dă startul campaniei „Black Friday toată săptămâna”

Bucureşti, 22 noiembrie 2013. Orange dă startul campaniei “Black Friday toată săptămâna” care va fi exclusiv în magazinul online şi va aduce sute de modele de produse cu reduceri de până la 100% în perioada 22 noiembrie – 1 decembrie.

În această perioadă atât clienţii existenţi, cât şi clienţii noi, îşi vor putea achiziţiona telefoane şi tablete de top precum iPhone 5C, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy S4 zoom, HTC One, iPad mini, iPad cu ecran Retina, cu un nou abonament sau cu prelungirea celui existent. De asemenea, îşi vor putea alege accesorii şi gadgeturi, GPS-uri, camere foto, HDD-uri, căşti, boxe, huse pentru telefoane şi tablete, rucsacuri, stickuri USB, la preţuri cu până la 96% mai mici.

În fiecare zi pe site-ul www.orange.ro se vor afişa noi produse la reducere, urmând ca cele rămase disponibile la finalul unei zile să fie reportate în zilele următoare, până la epuizarea stocului[1].

În aşteptarea campaniei “Black Friday toată săptămâna” clienţii au avut parte de o experienţă amuzantă sub îndemnul „nerăbdarea se premiază”. Ei au avut la dispoziţie trei jocuripentru petrecerea timpului, în urma cărora au putut câştiga unul dintre cele 3 premii Samsung Galaxy S4 zoom 4G. Aplicaţia a fost dezvoltată de Senior Hyperactive cu contribuţia Initiative Media.