Prima Pagina Apple Presedintele SUA este fan al produselor Apple, explica de ce nu poate...

Presedintele SUA este fan al produselor Apple, explica de ce nu poate utiliza un iPhone

  Presedintele SUA, Barack Obama, este un fan a produselor Apple, el utilizand in mod constant o tableta iPad, membrii echipei sale facand acelasi lucru. Desi utilizeaza o tableta iPad si si-ar dori sa utilizeze inclusiv un iPhone, din motive de securitate nu poate face acest lucru, el folosind in continuare un terminal Blackberry. Dispozitivul companiei canadiene a fost ales in baza capacitatii sale superioare de a securiza apelurile telefonice si mesajele, iPhone-urile fiind vulnerabile in fata unor atacuri in aceste segmente.

I’m not allowed for security reasons to have an iPhone.

  Chiar daca el nu poate utiliza un iPhone, fiicele sale au permisiunea de a o face si probabil in viitor presedintii americani vor primi acordul de a utiliza terminalele celor de la Apple.

 • Alexa

  Vrajeală de doi lei. Foloseste un telefon care arata ca un Blackberry dar e un dispozitiv construit special. Cum era Dacia Duster de 900 cp in care doar caroseria semana cu Duster.

 • Gysel

  Asta e tare cu blackberry:)), logic ca e facut special cu criptare si alte chesti care poate nou nici nu am auzit.
  ca arata ca un blackberry asta e altceva.

 • Claudiu Daniel

  Alexa mai citeste , intotdeauna a folosit un BB chiar si inainte de a ajunge la Casa Alba ! Siguranta BB este alaturi de altele( tastatura etc) motivul principal pt inca mai exista si vor continua sa existe! I mi plac noile modele sa vedem Z30 si Q5 cum vor fi primite ! Trebuie sa aduca ce e de top in toate(componente – desing) si sa anime AppWorld si vor reusi ! Z30 are o baterie de aproape 3000 mAh deci un pas inainte …

 • Swat

  Acum, dincolo de preferinte.
  Mi se pare normal sa promoveze produse americane, data fiind situatia economica de acolo.

 • delirium

  swa5t de cind apple nu este din america si blackberry este de acolo:)) sau poate te-ai gindit ca daca continentul nord american o contine si pe canada atunci america egal canada:)

 • delirium

  si mexic este doar o suburbie a l.a.

 • vio

  doar cetatenii au voie cu “aifon” ca trebuie sa vada si NSA u ce si cum in SUA, si probabil BLBRi-ul e mult mai mult decat un telefon, doar e presedintele SUA, da asta numai ei o stiu iar altii inghit explicatiile.