Primul iPhone 5S placat cu aur si cristale Swarovski urmeaza sa fie pus in vanzare in Londra

  Desi Apple a conceput un iPhone 5S auriu, exista totusi persoane care isi doresc sa aiba dispozitive placate cu aur adevarat, iar cei de la Gold Genie le vin in ajutor. Ei au inceput deja sa placheze primele terminale iPhone 5S cu aur de 24 de karate, iar in imaginile cestui articol vedeti intreaga lor oferta. Practic o versiune placata cu aur de culoare rose, una de culoare naturala, una placata cu cristale Swa si una placata cu platina sunt disponibile pentru achizitie, pretul minim al unui model fiind de 3290$. Fiecare unitate este protejata cu folii pentru ca utilizatorii sa fie siguri ca stratul de auri nu se deterioreaza odata cu trecerea timpului, sau ca toate cristalele isi vor pastra pozitia.

The NEW iPhone 5s with a choice of black or white tops and middle back and sides embellished in either 24 CT. Gold, Rose Gold or Platinum.  The iPhone 5s is SIM free and factory unlocked to ALL networks – meaning you can use the iPhone 5s on any network worldwide. All iPhone 5s models from September 2013 will come with “Total Body Protection”.

  In ciuda pretului mare, terminalele de acest gen sunt cautate de catre utilizatori, altfel companiile nu le-ar mai produce, iar acest lucru ii va motiva in viitor sa produca modele si mai extravagante.

3 COMENTARII

  1. Mi se pare sau e manelistic?…..nu nu mi se pare,chiar e,probabil pentru arabii petrolisti de la Dubai,Qatar etc e super le place la idioti aurittttttttttttttttttt.urat foarte urat , sau cum ar zice un bebe ” ulat foalte ulat”. Q.E.D.

  2. nu manelist, e chiar classy -cocalaresc, sa moara gybylan…se stie!
    oricum, eu tot spre unul normal tind sa ma intind (cat mi-e plapuma, ca cine se trezeste de dimineata, doarme mai putin…si sabia nu-l taie) oricum am vazut un 5s aici de sta mitza in coada…il pun itr-o punga ceva, ii dau cu bronz auriu sau argintiu si am doua “carcashi”? cool or what?!?