Lightstrap – carcasa care isi propune sa ne ajute sa inregistram poze mai bune cu iDevice-urile noastre (Video)

  Lightstrap este prototipul unei noi carcase pentru iPhone-uri care incearca sa obtina finantare pentru a ajunge in magazine, ea promitandu-ne sa imbunatateasca serios calitatea pozelor inregistrate folosindu-ne terminalele. Carcasa este conceputa in ideea pentru a ajuta flash LED-ul terminalelor in conditii de luminozitate scazuta, lumina emisa de catre ea in aceste situatii oferindu-ne teoretic posibilitatea de a inregistra poze cat se poate de naturale. Dupa cum veti vedea deja si din clipul video de mai sus, carcasa are implementate o serie de LED-uri pe marginile sale laterale, iar in momentul inregistrarii unei poze ele sunt actionate si emit o lumina care este de 10 ori mai puternica decat cea a flash LED-ului normal.

Lightstrap is a photographic lighting tool for iPhone 5 and 5S that enables you to shoot stunning photos and videos at night. No more blur and grain, just crisp vibrant photos with the distinctive look of a professional ring light. Lightstrap follows the flash on your phone so it works seamlessly with all camera apps.  Choose from seven brightness levels so you get exactly the light you need. With 10 times the power of the iPhone 5S, even the most challenging night-shots are transformed from dark and blurry to crisp and vibrant. You’ll also find that filters and effects work better with the clean, evenly-exposed photos you get with Lightstrap.

  Avand in vedere puterea de iluminare a carcasei, ea vine echipata cu o baterie interna de 1000 mAh care promite sa tina LED-urile functionare pentru inregistrarea a pana la 500 de poze. Mai mult decat atat, intensitatea luminii poate fi controlata de catre utilizatori, astfel ca in baza acestui sistem putem controla si calitatea pozelor rezultate in timpul inregistrarii, totul fiind facut foarte simplu si usor. Lightstrap este un produs interesant care are nevoie de 245.000$ pentru a ajunge pe piata, insa ramane de vazut daca va reusi sa convinga indeajuns de multe persoane pentru a obtine banii, doar 10% din suma fiind stransa in primele cateva zeci de zile de disponibilitate a campaniei.