eMAG.ro anunta REDUCERI de 2.000.000 de euro in magazinul sau online

  eMAG.ro, cel mai mare retailer online din Romania a anuntat in cursul acestei seri organizarea unei campanii in cadrul careia va oferi REDUCERI de 2.000.000 de euro la o gama foarte larga de produse disponibile in propria oferta. Dupa cum prea bine stiti deja, eMAG.ro a avut cu ocazia BLACK FRIDAY 2013 preturi foarte bune la destule produse Apple, iar in cadrul acestei campanii ma astept sa regasim acelasi lucru in oferta lor, iar luni va voi oferi toate detaliile in legatura cu produsele Apple, si nu numai, disponibile la PRET REDUS. PROMOTIA celor de la eMAG.ro va incepen din dimineata de luni, 9 decembrie, si reducerile la produse vor fi oferite in cadrul unor carduri cadou, retailerul anuntand prin intermediul website-ului sau suma disponibila pentru reduceri generale.

  Separat de toate acestea, in aceasta pagina si in aceasta pagina gasiti o lista foarte lunga de promotii ale celor de la eMAG.ro pentru o gama variata de produse! Acestea fiind spuse, nu uitati sa reveniti luni dimineata pentru a afla ce produse puteti cumpara la preturi bune.

UPDATE: Intreaga lista de reduceri o gasiti aici, iar produse Apple la pret redus gasiti aici, eMAG.ro aplicand reduceri de pret separat de cardurile cadou!