Apple reduce substantial timpii de livrare ai iPhone 5S, schimbarea este binevenita si pentru Romania!

  In cursul zilei de ieri compania Apple a imbunatatit din nou timpii de livrare ai terminalelor iPhone 5S comandate din Apple Store-urile sale din lumea intreaga, astfel ca acum orice comanda este livrata in 1 – 3 zile lucratoare de la plasarea sa. Pana ieri orice comanda era livrata intr-un timp dublu fata de cel de acum si acest lucru avea legatura cu faptul ca americanii nu puteau acoperi cererea foarte mare de pe piata, insa acest lucru pare sa se fi rezolvat. Schimbarea a fost resimtita in toate Apple Store-urile online de pe glob, astfel ca indiferent de unde plasati o comanda, terminalul va ajunge la voi in aceeasi perioada de timp, asa ca inainte de Craciun ar trebui sa primiti un terminal fara probleme.

  In aceasta idee va aduc in atentie faptul ca Orange Romania a reusit sa actualizeze stocurile de terminale iPhone 5S, versiunea aurie si cea argintie fiind disponibile pentru achizitie la preturi aproape identice cu cele ale Apple Store-urilor Europene. Daca nu gasiti la Orange modelul dorit si nu doriti sa asteptati cateva zile pana cand operatorul isi va actualiza stocurile, atunci in oferta eMAG.ro gasiti toate modelele in stoc, dar la preturi mai mari.

9 COMENTARII

  1. Zaone, daca comandam in alta tara e posibil sa nu functioneze la noi in tara? Daca se poate face o lista a tarilor din care putem sa cumparam, ca sa nu avem probleme de copatibilitate a retelelor.
    An unlocked iPhone 5s may not support LTE networks in all countries; contact service providers for details.

  2. Am luat 5S gold pe loc in Geneva sambata.., cel putin in Elvetia n-au probleme cu stocurile, se gaseste orice iphone in magazin

  3. @Alex Alexandru mersi mult! faza e ca eu as dori sa achizitionez un 5s din afara europei si sa il folosesc in romania sau ma rog in europa. Nu prea am inteles din tabel ce fel de model comercializeaza Canada de exemplu…