Prima Pagina Apple Un Samsung Galaxy S4 ia foc, Samsung incearca sa rezolve intr-un mod...

Un Samsung Galaxy S4 ia foc, Samsung incearca sa rezolve intr-un mod gresit situatia (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2QHd-_qncEU&w=580&h=370]

  Anul acesta cel putin doua terminale Samsung Galaxy S4 au luat foc in timpul incarcarii, exact precum se intampla in cazul unor iPhone-uri, iar posesorul unui asemenea dispozitiv a contactat compania pentru a ii fi inlocuit dispozitivul. Cei de la Samsung i-au cerut sa publice un material video in care sa demonstreze faptul ca dispozitivul a luat intr-adevar foc si a fost deteriorat, compania admitand problema si consimtind inlocuirea adispozitivului. Problema a aparut abia in momentul in care departamentul juridic al Samsung a trimis documentatia pentru inlocuirea terminalului, ei cerandu-i utilizatorului sa pastreze secret intregul incident, asta in ciuda faptului ca foarte multa lume stia deja despre el.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dc4duKuPrQ0&w=580&h=370]

  Avand un incident similar cu Microsoft si un Xbox 360, persoana in cauza nu a fost chiar atat de multumita de termenii cerut de catre Samsung printr-o serie de acte trimise catre el, ei conditionand inlocuirea de ascunderea intregului eveniment. Desigur ca utilizatorul a dezvaluit intregii lumi planurile celor de la Samsung si cu siguranta cei din departamentul de PR al companiei nu sunt multumiti de poveste, insa era normal sa se intample asa. Pana acum povesti similare despre Apple nu au aparut, insa nu ar fi greu crezut ca avocatii celor din Cupertino ar putea face exact aceleasi cereri.

 • Nu ne-a spus daca a ars cu artificii. ­čÖé

 • Alex Alexandru

  Da sa ia foc toate telefoanele Samsung!

 • AlexD

  Ce gunoaie..

 • Bibi

  Aici se vede diferenta intre o marca premium ca apple si o marca cum este samsung! Merita fiecare leu in plus produsele apple! Ma bucur foarte mult ca am scapat de fostul s4 cu care am fost in 4 magazine samsung si nu am putut primi detali exacte cu privire la garantia telefonului!!!

 • AlexX

  Asta e o inventie si nici decum cv real!

 • Apple in aceeasi situatie da vina pe orice si oricine numai sa scape de responsabilitate.Nu e mare diferen╚Ťa intre cele doua companii, nu se comporta cum ar trebui nici una nici cealalt─â

 • Xyzt

  Baiat destept tipul!

 • Seby

  Toti fac la fel , nici una din aceste firme nu da nici doi bani pe clienti lor…….chestia care mi se pare mie ciudata este ca prea ii ia foc tot ce are prin casa , adica sa fim seriosi , se poate intampla un caz la cateva milioane dupa cum am observat si la apple dar asta deja are cel putin doua incidente de acest fel……la anu o sa cumpere iphone si il vedem cum apare din nou cu aceasi poveste….

 • Cristian

  Si eu am patit acelasi lucru azi de dimineata a luat foc telefonul, un samsung galaxy S4 i9505.
  Acum ramane de vazut ce vor face cei de la Samsung…

 • Ai niste poze?