Cut the Rope 2 va fi lansat exclusiv pe iDevice-uri dupa jumatatea lunii decembrie

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XQ356k0CpcE&w=580&h=370]

  Cut the Rope 2, continuarea unuia dintre cele mai populare jocuri disponibile in App Store, va fi lansata pe data de 19 decembrie de catre compania Zeptolabs. Fiind disponibil exclusiv pentru platforma iOS inca din momentul lansarii, Cut the Rope 2 aduce o cu totul alta dinamica pentru joc, CEO-ul companiei dezvoltatoare spunand ca mecanica din spatele titlului va centra atentia pe obiectele interactive disponibile in mediul virtual. Toate aceste schimbari vor functiona in tandem pentru a oferi utilizatorilor o cu totul alta experienta de joc fata de cea disponibila in prima versiune a jocului, asa ca va trebui sa va asteptati la o schimbare majora si sa va pregatiti pentru a intalni un joc diferit.

We’ve released many, many updates for the original Cut the Rope, and our numbers in terms of downloads and daily active users continue to climb, but we wanted to tell a different storyWe wanted [Cut the Rope 2] to have very new game mechanics, and we felt that this is a very different game, so it deserves a number 2. 

  In ciuda acestor schimbari importante, neschimbat va ramane personajul principal al jocului, dar si obiectivul vostru pentru fiecare nivel in parte, asa ca aici nu veti gasi nimic nou. Acestea fiind spuse, pe data de 19 decembrie veti putea instala Cut the Rope 2 in propriile iDevice-uri, jocul urmand a fi disponibil in versiuni pentru iPhone/iPod Touch si iPad, insa va trebui achizitionat din App Store.