League of War – un nou joc de strategie pentru iOS recomandat de catre Apple

  Daca va aflati in cautarea unui nou joc de strategie pentru iDevice-urile voastre si nu stiati ce sa alegeti, ei bine am astazi pentru voi una dintre recomandarile facute de catre companie Apple. Cei din Cupertino promoveaza League of War, un joc de strategie lansat la mijlocul saptamanii trecute in cadrul App Store-ului lor, el oferindu-ne posibilitatea de a participa la batalii 3D pline de actiune. Gameplay-ul jocul este centrat in jurul unui razboi mondial in care voi va trebui sa va utilizati armata si spiritul strategic pentru a castiga fiecare dintre cele 50 de nivele concepute de cate dezvoltatori pentru noi, un modul multiplayer fiind implementat pentru a ne permite sa provocam la joc atat prietenii, cat si alti utilizatori.

Become a modern day mercenary in League of War, an epic new 3D strategy game! Battle forces around the world, compete in weekly tournaments and crush your enemies to win powerful new units. In the League of War, blood is money, and war is coming. Many guns. One globe. Settle the score!

  • Free-to-play military strategy game
  • Over 50+ single-player levels
  • Recruit and build a military command
  • Strengthen and grow your troops
  • Single and multiplayer modes
  • Realistic 3D graphics and special FX
  • Tons of different units – tanks, snipers, helicopters and more!

  League of War este disponibil gratuit in format universal in App Store.

Pretul initial:
Nume:
League of War

Gratuit

s





Developer: MunkyFun, Inc.
Universala
Categoria: Games


Descriere: Become a modern day mercenary in League of War, an epic new 3D strategy game!

Battle forces around the world, compete in weekly tournaments and crush your enemies to win powerful new units. In the League of War, blood is money, and war is coming.

Many g…


Dimensiunea aplicatiei este: 89.4 Mb