Prima Pagina aplicatii Viber lanseaza Viber Out, ofera posibilitatea de a efectua apeluri telefonice VoIP...

Viber lanseaza Viber Out, ofera posibilitatea de a efectua apeluri telefonice VoIP la preturi minime

  Viber este una dintre popularele aplicatii de mesagerie text/vocala disponibile in App Store, iar in cursul acestei nopti compania dezvoltatoare a sa a lansat Viber Out, un serviciu care permite efectuarea de apeluri telefonice VoIP in orice tara de pe glob. Lansand serviciul, cei de la Viber ofera si un comparator de preturi pentru efectuarea de apeluri telefonice, ei oferind utilizatorilor posibilitatea de a afla cati bani economisesc daca plaseaza un apel telefonic folosind Viber si nu serviciile oferite de catre cei de la Skype. Separat de preturile mici, cei de la Viber ofera utilizatorilor inclusiv posibilitatea de a plasa apeluri telefonice folosind propriul numar de telefon ca si Caller ID, asa ca persoanele sunate vor sti exact cine a initiat apelul.

Viber Out is a brand new service that allows Viber users to call any phone number at low rates. Now you can call landlines and mobiles, even if they are not Viber numbers!* Learn more about how to use Viber Out below. Making a Viber Out call requires Viber Out credit. Purchasing credit takes place through the application and payment is made through your app store. Viber will automatically place the call through Viber Out if the number you are dialing is a landline or a mobile line that is not a registered Viber number. If you do not have any Viber Out credit, you will be prompted to a purchase screen where you can check rates and make a purchase.

  Viber Out nu este disponibil in vechile versiuni ale aplicatiei Viber pentru iOS, asa ca versiunea 4.1 urmeaza sa fie disponibila in cursul acestei zile in App Store, ea avand implementat noul serviciu de telefonie VoIP, cu toate optiunile sale. Detalii despre serviciu veti gasi in interiorul aplicatiei celor de la Viber, iar tot de acolo veti putea verifica toate costurile legate de efectuarea apelurilor sau de inregistrarea creditului.

Pretul initial:
Numele:
Viber

Gratuit

s

Developer: Viber Media Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: With Viber, everyone in the world can connect. Freely. More than 200 million Viber users text, call, and send photo and video messages worldwide over Wifi or 3G – for free. Viber is available for many smar…


Dimensiunea aplicatiei este: 29.4 Mb


 • SoWTF

  Funcția asta era de cand au lansat viber 4.0 … Am si folosit-o chiar in prima zi de la update…

 • Nu stiu ce-ai folosit tu, dar abia acum au anuntat-o ei oficial, asa ca fie faceai apeluri VoIP dar nu catre numere de telefonie mobila, fie era altceva. Pe langa asta, in changelog-ul pentru versiunea 4.0 nu se specifica absolut nimic despre vreun Viber Out.

 • Claudiu Daniel

  E un lucru foarte bun daca au introdus aceasta posibilitate ! Incep sa uneasca optiuni foarte utile si mai se pot adauga si altele si asta poate sa ii faca sa mentina app fara a plati decat doar ceace vrei(apropo whatsapp) . Pe care probabil ii va intrece in curand…
  Recomand cu voia sefului BudgetVoip care sunt destul de corecti si foarte rentabila( pt .89€ sute de min pe fix) pt a suna oriunde in special conv internationale pe fix cea ce am probat si , si un avantaj e ca poti incarca direct din app ! Numai bine !

 • Thunderica

  Confirm ce spune @SoWTF era disponibila de mai multa vreme. Nu stiu exact nr versiunii dar cu certitudine la update-ul ce a optimizat aplicatia pt IOS 7 cand s-a schimbat si iconita aplicatiei.

 • Pingback: Viber 4.1 update aduce posibilitatea de a efectua apeluri telefonice si nu numai | iDevice.ro()