Apple ofera tratament preferential Rovio cu ocazia lansarii Angry Birds Go!

  Angry Birds Go! este cel mai recent joc lansat de catre compania Rovio in App Store Romania, iar cu ocazia acestei lansari compania Apple a avut grija sa ii ajute pe finlandezi sa aiba parte de cat mai multa promovare in magazinul sau. Spre deosebire de alte cazuri, de aceasta data compania Apple a conceput pentru Rovio o pagina speciala in App Store in care listeaza atat noul joc, melodiile utilizate in el cat si restul aplicatiilor dezvoltate de catre compania finlandeza, aceasta fiind prima oara cand se acorda atat de multa atentie unui joc produs de catre ei. Am vazut acum cateva saptamani de zile ca Apple a inclus in premiera trailere intr-o pagina pentru promovarea unui joc al App Store, iar acum observam ca dezvoltatorii importanti au parte de tratament preferential in detrimentul altora.

  E greu de spus ce fel de intelegeri exista in spatele unor asemenea colaborari, insa Rovio are cu siguranta foarte multe de castigat de pe urma acestei promovari, titlul lor fiind deja prezent pe prima pozitie in multe App Store-uri de pe glob. In ceea ce priveste noul titlu va spun ca Angry Birds Go! este primul kart racing game lansat de catre compania finlandeza Rovio in baza personajelor celebrelor jocuri din seria Angry Birds, titlul fiind dezvoltat in colaborare cu Redbull.

Pretul initial:
Numele:
Angry Birds Go!

Gratuit

s





Developer: Rovio Entertainme…
Universala
Categoria: Games


Descriere: PLEASE NOTE: iPod Touch 4G devices arent currently officially supported. These devices may crash or experience performance issues.

Welcome to downhill racing on Piggy Island! Feel the rush as you fling th…


Dimensiunea aplicatiei este: 93.2 Mb