Prima Pagina Apple iPhone 5S a fost declarat drept cel mai bine vandut smartphone de...

iPhone 5S a fost declarat drept cel mai bine vandut smartphone de pe glob

  Dupa cum probabil va asteptati multi dintre voi, terminalul iPhone 5S al celor de la Apple a fost declarat drept cel mai bine vandut smartphone de pe glob in luna octombrie a acestui an. Informatiile vin de la o companie care analizeaza vanzarile de terminale mobile de pe intregul glob si fara a oferi detalii privind cifrele de vanzari, ei plaseaza iPhone 5S si iPhone 5 in top, ele fiind urmate de catre iPhone 5. Surprinzatoare este plasarea iPhone 5C pe pozitia a patra inaintea Samsung Galaxy Note III, insa in continuare avem doar terminale concurente ale celor de la Apple, Samsung dominand topul.

  Era destul de logic sa vedem in acest top o multitudine de terminale Samsung si doar cele 3 principale terminale iPhone, insa prezenta celor de la Nokia cu 2 terminale este surprinzatoare, dar demna de laudat. Se speculeaza ca Apple ar putea comercializa pana in 50 de milioane de iPhone-uri in trimestrul fiscal care se incheie pe data de 31 decembrie si avand in vedere recentele informatii privind popularitatea si cererea pentru iPhone 5S, zvonurile s-ar putea adeveri.

  • Amfetamin

    Cum adica “ei plaseaza iPhone 5S si iPhone 5 in top, ele fiind urmate de catre iPhone 5.”? In alta ordine de idei ma mir ca IPhone 5 e pe locul doi la vânzări,dat fiind faptul ca s-a retras din ofertele operatorilor si s-a sistat si producția lui.

  • Matzero

    :))) cu ce e nokia in top

  • gianidiamond

    Iphone 5s,era de asteptat sa fie Nr.1,in special Gold edition:)