Prima Pagina Apple iPhone 5S a fost declarat drept cel mai bine vandut smartphone de...

iPhone 5S a fost declarat drept cel mai bine vandut smartphone de pe glob

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  Dupa cum probabil va asteptati multi dintre voi, terminalul iPhone 5S al celor de la Apple a fost declarat drept cel mai bine vandut smartphone de pe glob in luna octombrie a acestui an. Informatiile vin de la o companie care analizeaza vanzarile de terminale mobile de pe intregul glob si fara a oferi detalii privind cifrele de vanzari, ei plaseaza iPhone 5S si iPhone 5 in top, ele fiind urmate de catre iPhone 5. Surprinzatoare este plasarea iPhone 5C pe pozitia a patra inaintea Samsung Galaxy Note III, insa in continuare avem doar terminale concurente ale celor de la Apple, Samsung dominand topul.

  Era destul de logic sa vedem in acest top o multitudine de terminale Samsung si doar cele 3 principale terminale iPhone, insa prezenta celor de la Nokia cu 2 terminale este surprinzatoare, dar demna de laudat. Se speculeaza ca Apple ar putea comercializa pana in 50 de milioane de iPhone-uri in trimestrul fiscal care se incheie pe data de 31 decembrie si avand in vedere recentele informatii privind popularitatea si cererea pentru iPhone 5S, zvonurile s-ar putea adeveri.

emag black friday lista reduceri
  • Amfetamin

    Cum adica “ei plaseaza iPhone 5S si iPhone 5 in top, ele fiind urmate de catre iPhone 5.”? In alta ordine de idei ma mir ca IPhone 5 e pe locul doi la vânzări,dat fiind faptul ca s-a retras din ofertele operatorilor si s-a sistat si producția lui.

  • Matzero

    :))) cu ce e nokia in top

  • gianidiamond

    Iphone 5s,era de asteptat sa fie Nr.1,in special Gold edition:)