Prima Pagina eMAG iPad Mini este disponibila cu pana la 600 LEI REDUCERE!

iPad Mini este disponibila cu pana la 600 LEI REDUCERE!

  Daca va aflati de ceva timp in cautarea unei tablete iPad Mini, ei bine va anunt astazi ca puteti achizitiona modelul de 64 GB Wi-Fi Only cu pana la 600 LEI REDUCERE multumita unui magazin online din Romania. Cei de la eMAG.ro au tableta disponibila cu o reducere de 400 LEI fara de pretul normal, iar daca alegeti sa o achizitionati impreuna cu un abonament Vodafone beneficiati de o reducere suplimentara de 200 LEI. In aceasta pagina gasiti detaliile promotiei, ea fiind limitata in baza stocului disponibil. Separat de aceasta oferta, veti gasi si versiunea de 16 GB a iPad Mini disponibila cu 100 LEI reducere in aceasta pagina.

  Separat de aceasta promotie, cei de la eMAG.ro deruleaza promotii pentru mii de produse din oferta lor, iar in aceasta pagina si in aceasta pagina le gasiti pe toate.

 • Amfetamin

  Poate sa fie si la 1000 roni mini-ul,fara ecran retina nu ma interesează! Asta ca si cum mi-as lua un IPhone 5 cu ecran de IPhone 3G. Sunt fericitul posesor al unui superb iPad Air wifi+4G de la orange,rupe fasul la tot ce inseamna tableta!

 • @Amfetamin: Totul e in functie de buget.

 • Cineva

  Si eu as vrea un Bmw de 80.000euro insa deocamdata ma multimesc cu masina de16.500euro , de iobag.
  Deci totul e in functie de fonduri…si buhet…

 • Oxus

  Sunt un posesor de ipad 4.
  Pentru ce poți face/vedea pe o tableta chiar si acum nu ai nevoie de mai mult de un ipad 2 hai sa zicem ipad 3. Mai ales fără o soluție de JB pt iOS 7.

 • Amfetamin

  @Cineva: pai si eu as vrea un BMW de 80.000 de euro,dar nu mi-l permit,dar iPad air-ul mi l-am permis,nu poti compara mere cu pere aici,caci nu costa un iPad air 80.000 euro. Si o masina de 16.500€ nu e chiar de iobag,un logan chel de 6000€ ar fi de iobag.
  @Oxus: nu ai dreptate,atunci de ce ti-ai luat iPad 4? Vinde-l si ia-ti un iPad 2 cu non-retina daca tot iti ajunge,iar daca ai un IPhone 5/5S,vinde-l si pe ala si ia-ti un 3G sau 3GS ca tot aia poti face cu el,mai ales daca nu ai jb cum zici tu