iOS 7.1 si lansarea

  iOS 7.1 beta 1 a fost disponibil timp de mai bine de doua saptamani de zile inainte ca Apple sa lanseze iOS 7.1 beta 2 si multi credeau ca acest build al iOS 7.1 nu va fi lansat pana la inceputul anului viitor. Avand in vedere ca Apple va inchide saptamana viitoare iTunes connect-ul si isi va trimite in concediu de o saptamana o buna parte dintre angajati, este destul de sigur faptul ca iOS 7.1 nu va fi publicat pana atunci, dar nici in perioada imediata, compania pregatind probabil macar iOS 7.1 beta 3 pentru o lansare in ianuarie.

  Apple nu pare sa fie grabita sa lanseze iOS 7.1 si e cat se poate de sigur faptul ca noua versiune a sistemului de operare va ajunge la utilizatori abia in cursul anului viitor. De altfel era greu de crezut ca Apple ar putea lansa iOS 7.1 in cursul acestui an avand in vedere ca nu este presata de probleme majore si nu are vreun nou iDevice care urmeaza sa fie lansat, deci nu exista motive de graba. In mod normal ne-am putea astepta ca iOS 7.1 sa fie lansat undeva in cursul lunilor ianuarie/februarie, insa totul depinde de modul in care se va desfasura perioada de beta testing.

  Avand in vedere desfasurarea evenimentelor de pana acum, ne putem astepta ca solutia de untethered jailbreak pentru iOS 7 sa apara la minim 2 saptamani distanta de lansarea iOS 7.1. Inainte sa inchei va readuc aminte faptul ca iOS 7.1 beta 2 NU poate fi activat fara UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii, iar mai multe detalii aveti aici.