iOS 7.1 si lansarea

  iOS 7.1 beta 1 a fost disponibil timp de mai bine de doua saptamani de zile inainte ca Apple sa lanseze iOS 7.1 beta 2 si multi credeau ca acest build al iOS 7.1 nu va fi lansat pana la inceputul anului viitor. Avand in vedere ca Apple va inchide saptamana viitoare iTunes connect-ul si isi va trimite in concediu de o saptamana o buna parte dintre angajati, este destul de sigur faptul ca iOS 7.1 nu va fi publicat pana atunci, dar nici in perioada imediata, compania pregatind probabil macar iOS 7.1 beta 3 pentru o lansare in ianuarie.

  Apple nu pare sa fie grabita sa lanseze iOS 7.1 si e cat se poate de sigur faptul ca noua versiune a sistemului de operare va ajunge la utilizatori abia in cursul anului viitor. De altfel era greu de crezut ca Apple ar putea lansa iOS 7.1 in cursul acestui an avand in vedere ca nu este presata de probleme majore si nu are vreun nou iDevice care urmeaza sa fie lansat, deci nu exista motive de graba. In mod normal ne-am putea astepta ca iOS 7.1 sa fie lansat undeva in cursul lunilor ianuarie/februarie, insa totul depinde de modul in care se va desfasura perioada de beta testing.

  Avand in vedere desfasurarea evenimentelor de pana acum, ne putem astepta ca solutia de untethered jailbreak pentru iOS 7 sa apara la minim 2 saptamani distanta de lansarea iOS 7.1. Inainte sa inchei va readuc aminte faptul ca iOS 7.1 beta 2 NU poate fi activat fara UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii, iar mai multe detalii aveti aici.

9 COMENTARII

  1. @diaconu dan: tu ziceai pe undeva pe aici ca nu ai UDID inregistrat, dar ai reusit activarea?
    Eu aveam beta 1 si am reusit cu succes sa il blochez cu beta2, iar apoi m-am distrat cu downgrade si telefonul e virgin acum 🙂

  2. Catalin, mi-am facut abonament la @zaone si mi-a inregistrat si UDID_ul. Abia asa am reusit sa il activez.

    Eu m-am trezit cu telefonul blocat peste noapte, in timp ce aveam iOS 7.1 beta 1. Nici nu era lansat Beta2.

    Am fost nevoit sa imi inregistrez UDID_ul ptr ca backupul de pe 7.1 nu este compatibil cu 7.0.4.

  3. m-ai inteles gresit. Am udid inregistrat la @zaone. Daca pana acum, profitam de softuri fara sa platesc, am patit-o si nu mai vreau. In plus, va recomand tuturor abonamentele lui. Nu neaparat doar ptr UDID.

  4. Salutare, poate curand se face un articol si despre bug-urile inca prezente si in beta 2, unul vi-l spun eu acuma si v-as ruga daca puteti sa-l comfirmati : intrati in setari/notoficari intoarceti-va in setari si apoi intrati iar in notificari, faceti asta de cateva ori consecutiv, rezultatele pot fi doua : 1 de fiecare data cand intrati in notificari, setarile de acolo vor aparea diferit sau 2 va va iesi pur si simplu din setari.
    Parerea mea este ca mai au de lucrat la 7.1 GM asa ca nu cred ca se va lansa prea curand.

  5. De cand a aparut 7.1 beta 1,l am avut instalat pana la beta 2 cand nu l am mai putut activa.Acum am 7.0.4 si ce am observat in 3 zile,este ca bateria tine cu vreo 5-10% mai mult la ca la beta 1.Mai poate confirma cineva?