iOS 7.1 beta 2 este, probabil, cea mai rapida versiune a iOS 7, imbunatateste acuratetea Touch ID

  iOS 7.1 beta 2 a fost lansat oficial de catre compania Apple in cursul zilei de vineri, el fiind disponibil pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, insa nu si pentru utilizatorii normali de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri. Avand ocazia de a utiliza iOS 7.1 beta 2 in cursul acestui weekend, va pot spune acum ca aceasta este, probabil, cea mai rapida versiune a iOS 7 lansata pana in prezent de catre Apple, iar senzatia de a face lucrurile mai rapid vine cel mai probabil din cauza modificarii vitezei animatiilor. Separat de aceste doua imbunatatiri, iOS 7.1 beta 2 pare a fi mult mai stabil decat iOS 7.1 beta 1, insa despre autonomie nu va pot spune nimic concret deocamdata, ea parand a fi identica precum in cazul versiunilor anterioare.

  Avand in vedere ca vorbim totusi despre o versiune beta a sistemului de operare, exista enorm de multe sanse ca Apple sa implementeze foarte multe schimbari in iOS 7.1 pana in momentul lansarii finale, ea fiind programata pentru anul 2014. Ma astept ca Apple sa imbunatateasca in continuare acuratetea Touch ID, ma astept ca performantele sa fie deasemenea imbunatatite, iar daca ne uitam la autonomie, ma astept ca ea sa creasca in continuare. Separat de functia Car Display nu se stie deocamdata ce ar putea aduce Apple nou pentru clientii sai, insa desigur ca ne putem astepta la orice, mai ales ca Apple pare sa aiba ceva de ascuns in iOS 7.1 beta 2.

  Inainte sa inchei, nu uitati ca aceasta versiune beta a iOS 7.1 NU poate fi instalata in iPhone, iPad si iPod Touch-uri fara a avea un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru iOS.

6 COMENTARII

  1. Am trecut eu aseara de la 6.1.3 la 7.1 beta 2 pe un iphone 4, si da, se aude mult mai incet sunetul :(, dar IOS-ul pot sa spun ca se misca aproape la fel de bine cum se misca si 6-le, cum a zis Zaone, probabil cea mai buna versiune a IOS7 de pana acum.