Prima Pagina Google Now Windows Phone 8.1 urmeaza sa includa un asistent personal asemanator Siri

Windows Phone 8.1 urmeaza sa includa un asistent personal asemanator Siri

  Windows Phone 8.1 este viitoarea versiune a sistemului de operare dedicat terminalelor mobile fabricate folosind sistemul de operare al celor de la Microsoft, iar el urmeaza sa contina cateva noutati interesante. In afara unui Notifications Center imbunatatit, Microsoft intentioneaza sa implementeze in Windows Phone 8.1 un asistent personal similar Siri sau Google Now, acestea fiind in momentul de fata cele mai bune programe de acest gen. Asistentul celor de la Microsoft va avea o functionalitate similara, adica va putea “intretine” o “conversatie” si va fi capabil sa ofere reminder-uri, insa probabil va avea si cate ceva diferit.

We’re told it’s similar to Google Now and Apple’s Siri technology, with conversational interaction and the ability to learn location context and data from the phone. Like Google Now, it will automatically remind you when a meeting is approaching and how long you’ll need to reach an appointment.

  Smartphone-urile Windows Phone au un asistent vocal implementat de catre Microsoft insa testele facute pana acum au dezvaluit faptul ca el nu este nici pe departe la fel de bun precum Siri sau Google Now. Totusi, miscarea celor de la Microsoft are rolul de a actualiza sistemul de operare cu anumite functii pe care competitorii sau directi le ofera de ceva vreme pentru proprii clienti, insa ramane de vazut daca toata lumea le va aprecia in aceeasi masura.

 • Ionutz51

  Totusi, sa dam un 10 lui Windows Phone pentru stabilitate. Ghinionul lui e ca deocamdata e foarte fad si plictisitor. Folosesc ios de 5 ani si consider ca sistemul de operare la Microsoft il va detrona pe cel de la Apple. Nu pot afirma cand se va intampla acest lucru, dar pentru noi cumparatorii e foarte benefica aceasta concurenta!

 • mmuntean

  nu e chiar asa de stabil, am avut 820,920,928 si ativ s. din care 920 doua. toate aveau probleme de genu fluctuatii de retea, intreruperi de apel. e imposibil toate sa fi avut probleme hardware.

 • enigma

  Ari incercat sa faceti updade la un astfel de telefon? Incercati sa vedeti erori… asa ca

 • zed

  in comparatie cu Android windows phone (8) se misca foarte fluent, nu se agata si nici nu prinde lagul ala imens pe care il are androidul dupa cateva luni de folosire. mai are si erori avand in vedere ca e un sistem nou, aparut de 1 an, dar si asa e deja mai bun ca android (magazinul de aplicatii e ca gol dar aplicatiile importante deja au aparut sau sunt pe vine). in cativa ani toti androistii care au telefoane cu LAG de 5 secunde vor trece pe windows phone. (exceptie fac androistii fani care vor ramane cu android pana la moarte) :))