Windows Phone 8.1 urmeaza sa includa un asistent personal asemanator Siri

  Windows Phone 8.1 este viitoarea versiune a sistemului de operare dedicat terminalelor mobile fabricate folosind sistemul de operare al celor de la Microsoft, iar el urmeaza sa contina cateva noutati interesante. In afara unui Notifications Center imbunatatit, Microsoft intentioneaza sa implementeze in Windows Phone 8.1 un asistent personal similar Siri sau Google Now, acestea fiind in momentul de fata cele mai bune programe de acest gen. Asistentul celor de la Microsoft va avea o functionalitate similara, adica va putea “intretine” o “conversatie” si va fi capabil sa ofere reminder-uri, insa probabil va avea si cate ceva diferit.

We’re told it’s similar to Google Now and Apple’s Siri technology, with conversational interaction and the ability to learn location context and data from the phone. Like Google Now, it will automatically remind you when a meeting is approaching and how long you’ll need to reach an appointment.

  Smartphone-urile Windows Phone au un asistent vocal implementat de catre Microsoft insa testele facute pana acum au dezvaluit faptul ca el nu este nici pe departe la fel de bun precum Siri sau Google Now. Totusi, miscarea celor de la Microsoft are rolul de a actualiza sistemul de operare cu anumite functii pe care competitorii sau directi le ofera de ceva vreme pentru proprii clienti, insa ramane de vazut daca toata lumea le va aprecia in aceeasi masura.