Prima Pagina Camera Iata un truc interesant care iti permite sa inregistrezi poze si clipuri...

Iata un truc interesant care iti permite sa inregistrezi poze si clipuri video in secret fara aplicatii terte sau jailbreak

  Zilele trecute v-am prezentat o aplicatie care va permite sa inregistrati poze in secret direct din terminalele voastre, insa acum am pentru voi o metoda mai simpla care functioneaza inclusiv pentru clipuri video. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aplicatia Camera a iOS, sa faceti un swipe de sus in jos(uneori este nevoie de doua) pentru a accesa Notifications Center-ul terminalelor voastre, apoi sa apasati butonul Volume + pentru a inregistra o poza sau pentru a incepe sa inregistrati un clip video. Procedura functioneaza pentru fiecare modul atat timp cat el este activat inainte de a deschide Notifications Center-ul.

  Trucul poate fi utilizat cel putin pe iDevice-urile care au iOS 7 instalat, toate pozele si filmele putand fi accesate prin Camera Roll imediat dupa inregistrare. Pentru a inregistra in secret poze si clipuri video este recomandat sa dezactivati sunetele din iOS, altfel aplicatia Camera va emite o atentionare cand inregistrati o poza sau un clip video.

 • Puiu

  Merge perfect! I4s iOS 7.0.4

 • mafiasic

  si pe 6.1.2 functioneaza

 • Yankerson

  Si nu uitati sa dezactivati “flash”-ul camerei… 🙂

 • Rares

  Asa @zaone da-le idei.

 • Daniel

  Pe 6.1.2 se pare ca avem același notification Center :))))

 • alex

  am o intrebare.pozele cu un iphone 5S cum ies mai bine?cu bliţul active sau nu,cu hdr active sau nu?şi inca ceva.am vazut ca sunt mai multe opţiuni.foto,patrat,ralant parca,şi panorama.imi poate explica cineva cate ceva despre aceste lucruri?ca sa ştii zaone cine intreaba asta,sunt alex baiatul orb pe care l-ai ajutat sa poata seta acel cititor de amprenta.asta,ca sa nu creada cineva ca pun intrebari stupide.insa vreau aceste informaţii,ca sa ştiu cum sa setez iphone-ul atunci cand cineva vrea sa-mi faca o poza.va mulţumesc tuturor.

 • dpetruneac

  Cred ca poate fi folosit și butonul ‘-‘ la fel ca ‘+’