Iata un truc interesant care iti permite sa inregistrezi poze si clipuri video in secret fara aplicatii terte sau jailbreak

  Zilele trecute v-am prezentat o aplicatie care va permite sa inregistrati poze in secret direct din terminalele voastre, insa acum am pentru voi o metoda mai simpla care functioneaza inclusiv pentru clipuri video. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aplicatia Camera a iOS, sa faceti un swipe de sus in jos(uneori este nevoie de doua) pentru a accesa Notifications Center-ul terminalelor voastre, apoi sa apasati butonul Volume + pentru a inregistra o poza sau pentru a incepe sa inregistrati un clip video. Procedura functioneaza pentru fiecare modul atat timp cat el este activat inainte de a deschide Notifications Center-ul.

  Trucul poate fi utilizat cel putin pe iDevice-urile care au iOS 7 instalat, toate pozele si filmele putand fi accesate prin Camera Roll imediat dupa inregistrare. Pentru a inregistra in secret poze si clipuri video este recomandat sa dezactivati sunetele din iOS, altfel aplicatia Camera va emite o atentionare cand inregistrati o poza sau un clip video.