Prima Pagina Camera Iata un truc interesant care iti permite sa inregistrezi poze si clipuri...

Iata un truc interesant care iti permite sa inregistrezi poze si clipuri video in secret fara aplicatii terte sau jailbreak

  Zilele trecute v-am prezentat o aplicatie care va permite sa inregistrati poze in secret direct din terminalele voastre, insa acum am pentru voi o metoda mai simpla care functioneaza inclusiv pentru clipuri video. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aplicatia Camera a iOS, sa faceti un swipe de sus in jos(uneori este nevoie de doua) pentru a accesa Notifications Center-ul terminalelor voastre, apoi sa apasati butonul Volume + pentru a inregistra o poza sau pentru a incepe sa inregistrati un clip video. Procedura functioneaza pentru fiecare modul atat timp cat el este activat inainte de a deschide Notifications Center-ul.

  Trucul poate fi utilizat cel putin pe iDevice-urile care au iOS 7 instalat, toate pozele si filmele putand fi accesate prin Camera Roll imediat dupa inregistrare. Pentru a inregistra in secret poze si clipuri video este recomandat sa dezactivati sunetele din iOS, altfel aplicatia Camera va emite o atentionare cand inregistrati o poza sau un clip video.