360 Vault iti permite sa-ti securizezi si sa-ti criptezi datele din iDevice-uri intr-un mod cu totul nou

  360 Vault este o aplicatie lansata in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem securiza si cripta date disponibile in iDevice-urile noastre intr-un mod cu totul nou. Aplicatia ne da posibilitatea de a genera un spatiu de stocare enclava in iOS-ul iDevice-urilor noastre, iar acolo putem salva poze, clipuri video sau inregistrari audio facute oricand. Acel spatiu de stocare este protenat de un sistem de siguranta pe care il vedeti in imaginea de mai sus, iar datele salvate in el pot fi criptate, astfel incat nu vor putea fi citite de catre alte pesoane chiar daca terminalul vostru este furat.

360 Vault features in privacy protection by providing you with an enclosed storage on your device where you can encrypt and store your photos, videos and voice memos at your option. You will be asked to create a pattern as a lock before you can actually start using this app to protect your vault so that any unauthorized peeking attempted can be stopped. 

To make it even more helpful, we provide you the following benefits:

  • Unlimited storage
  • Batch importing/exporting or import a whole album with one key
  • A fake password that leads to a fake vault to save your real one
  • Take photos, videos and audio recordings without entering the password
  • Import and encrypt media from third party apps
  • Auto skip existing media to save your time

   360 Vault are un meniu de setari care ne da posibilitatea de a seta tiparul care deblocheaza accesul la fisierele salvate in ea, dar si detalii despre spatiul de stocare. Aplicatia este capabila sa importe orice fel de informatii in interiorul ei, permite setarea unui spatiu sigur fals care la introducerea unui tipar fals directioneaza utilizatorilor catre el si desigur ca la final ramane sistemul de criptare.  360 Vault este disponibila gratuit in format universal in repo-ul BigBoss al Cydia.