Prima Pagina Activation Lock evasi0n7 jailbreak ar dezactiva posibilitatea de a sterge complet un iDevice prin...

evasi0n7 jailbreak ar dezactiva posibilitatea de a sterge complet un iDevice prin sistemul Find My iPhone

  Desi evasi0n7 jailbreak nu activeaza iDevice-urile blocate prin intermediul sistemului Activation Lock, se pare ca blocheaza totusi posibilitatea de a sterge complet un iDevice prin sistemu Find My iPhone. Problema este una extrem de importanta, daca se dovedeste a fi adevarata, deoarece utilizatorii raman practic fara un sistem eficient de a isi bloca terminalele si de a isi sterge complet datele in cazul in care dispozitivul lor ajunge in mana unui hot, iar Apple va incerca cu siguranta sa lanseze un update care sa acopere rapid vulnerabilitatile utilizate de catre evasi0n7.

  Cei de la Evad3rs nu au facut vreo afirmatie in legatura cu imposibilitatea de a mai utiliza acest sistem dupa efectuarea unui jailbreak folosind evasi0n7 si probabil nici nu o vor face, deoarece vorbim despre o problema majora. In aceasta idee, este recomandabil sa evitati jailbreak-ul daca doriti sa va protejati complet terminalul impotriva hotirlor.

  • Pop

    CE ZICETI O SA APARA O SOLUTIE PENTRU ACTIVATION LOCK? SA SE POATA DEBLOCA, DUPA CE A FOST BLOCAT CU FIND MY IPHONE?!

  • Dani L.

    Intr-adevar un amanunt extrem de important pentru cei ce fac jailbreak la telefoane! Fac pariu ca aceasta idee a venit din partea chinezilor avand in vedere ca se intra pe piata lor.

  • radu

    pop asta ar fi super dar iese asa cva? se face da costa 98 e :))