evasi0n7 – erori la accesarea Cydia sau la instalarea tweak-urilor si aplicatiilor

  V-am spus ieri ca evasi0n7 a fost lansat de catre Evad3rs fara ca dezvoltatorii tweak-urilor si plugin-urilor pentru Cydia sa aiba ocazia de a isi pregati creatiile pentru iOS 7, iar acest lucru genereaza multe probleme pentru utilizatori. Pentru inceput veti vedea eroarea de mai sus in Cydia: Failed to fetch http://repo666.ultrasn0w.com/./Packagez.gz HTTP/1.1 404 Not Found si pentru a o rezolva navigati in Cydia catre Manage/Sources si stergeti repo-ul Dev Team daca nu aveti nevoie de ultrasn0w.

  Separat de aceasta problema foarte multe tweak-uri va vor spune ca nu pot fi instalate in terminalele voastre deoarece nu sunt compatibile cu iOS 7, iar aici cred ca intelgeti singuri problema. Alte eventuale erori, precum POSIX: operation timed out, aparute in timpul incarcarii repo-urilor sunt datorate load-ului foarte mare la care sunt supuse serverele, insa problemele se vor rezolva in zilele urmatoare, inclusiv cele legate de incompatibilitate.

6 COMENTARII

  1. Salut Zaone,am o întrebare…de ce nu vad tweak-utile instalate cu cydia in ios 7?Am avut accelerate si când am instalat iFile de atunci nu merge ,chiar dacă șterg iFile

  2. @zaone ce se intampla ca am instalat ieri 2 tweak-uri compatibile cu ios 7,dar dupa reboot nu mai apar in settings si iphone-ul nu e nici in safe mode?

  3. Salut
    dupa un JB pe un IP5 , daca incerc sa upgradez sau sa instalez ceva in Cydia imi da urmatoarea eroare: Sub-process/usr/bin/dpkg returned an error code (2)
    Ma poate ajuta cineva?

  4. urmez toti pasi de instalare evasi0n 7 si la sfarsit nu imi transforma pictograma “evasi0n7” in Cydia….am iph 4….puteti sa ma ajutati si pe mn ?????