Prima Pagina aplicatii Apple publica inregistrari video ale sedintelor organizate in cadrul iOS 7 Tech...

Apple publica inregistrari video ale sedintelor organizate in cadrul iOS 7 Tech Talk

  Avand in vedere ca nu a putut vinde bilete tuturor dezvoltatorilor interesati sa participe la WWDC 2013 pentru a afla noutatile din iOS 7, compania Apple a luat acum cateva luni de zile decizi de a organiza iOS 7 Tech Talk. Aceasta campanie a dus ingineri ai companiei in mai multe capitale importante de pe glob pentru a discuta cu dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS despre modificarile fundamentale aduse de catre iOS 7 pentru ei, astfel incat acetia sa isi poata dezvolta aplicatiile beneficiind de cele mai nou tehnologii.

  Avand in vedere ca iOS 7 Tech Talk tour a fost finalizat, compania Apple a publicat pe website-ul sau inregistrarile video ale conferintelor tinute de catre dezvoltatori, ele fiind disponibile aici. Din pacate inregistrarile pot fi vizualizate pe website-ul Apple numai daca accesati pagina folosind Safari pentru Mac, in cazul restului browserelor fiind necesara descarcarea clipurilor video in calculatoare.

  • Calin

    Daca sunt developer nou, si vreau sa aflu bazele iOS de la 2.0 in coace, unde ma pot adresa? Ce pot urmari? Exista iPhone OS 2.0 Tech Talk?

  • djcata

    pe mine ma intereseaza cum fac sa vad prezentarile de la WWDC 2013 … am incercat cu itunes ca si in anii trecuti dar nu ma lasa sa fac download