Samsung pregateste lansarea unei tablete cu ecran de 12 inch inaintea Apple

  In ultimele luni au aparut diverse zvonuri care indicau faptul ca Apple pregateste lansarea unei tablete cu ecran de 12.9 inch denumita iPad Pro. Desi nu vorbim despre nimic sigur, cei de la Samsung au luat lucrurile ca atare si s-au gandit sa intreaca Apple, pregatindu-se sa lanseze un produs similar pe piata. Denumirea tabletei Samsung ar fi Galaxy Note Pro sau Galaxy Note 12, tableta lor avand un ecran de 12.2 inch cu rezolutie 2560 × 1600 pixeli, 3 GB RAM si o baterie de 9500 mAh.

  Se speculeaza ca tableta ar putea fi prezentata in cadrul CES 2014 la inceputul lunii viitoare si daca acest lucru este adevarat, atunci Samsung demonstreaza din nou ca imitarea face parte din ADN-ul sau. Presupun ca Samsung are informatii confidentiale despre planurile viitoare ale Apple, mai ales ca o parte dintre componentele viitorului produs ar putea fi fabricat de catre divizia dedicata fabricarii de hardware, insa Apple isi poate schimba strategiile oricand.

21 COMENTARII

  1. O tableta Samsung cu Windows 8.1 o sa aibă vânzări si înjurături de la utilizatori cu sacul. Asa e Samsung încearcă sa se faca unic dar tot copiator rămâne !…Samsung iti doresc un sfârșit devastator cu tableta ta.

  2. Papagali sau nu Pagali, isi fac foarte bine treaba cei de la Samsung!
    Mai ales cu cel mai recent produs scos pe piata, Samsung Galaxy Note 3 😉

  3. Samsung o s…e inaintea lui Apple :)))
    Am niste chinezi langa mine ( nu sunt sud coreeni…) si mananca si se basesc si ragaie la masa !!!! Vorbesc tare !!! What a fck is rong ?
    Buy samsung

  4. Deci cand Samsung scoate ceva dupa Apple, ii imita. Cand scoate inainte, la fel. Riiight…
    E trist sa vezi pe viu astfel de disonante cognitive, stiind cu cat mai puternice ar putea fi ideviceurile, daca toti consumatorii Apple ar adopta o atitudine critica constructiva si sustinatori consecventi ai imbunatatirii produselor. In schimb, tot ce pare sa se intample e ca ei sa-si apere alegerea facuta sub forma trecerii cu vederea a problemelor a tot ce tine de Apple, dar aprig criticand tot ce inseamna concurenta.

  5. Exact @Robert ,cum se face ca daca concurenta(mai ales samsung) face ceva inainte de apple inseamna ca o copiaza ,acum este comic de unde stiti ca samsung vrea sa scoata aceasta tableta inainte de apple cand samsung au cam toate device-urile cu ecrane mari ,exact ca la smartwach ,a fost criticata ca a scos acel ceas doar pt ca se zvoneste ca si apple va scoate unul dar totusi sony avea asa ceva……sunt curios oare daca pentru voi orice produs samsung este copiat de la apple ,normal ca asa spuneti dar de ceilalti nimica:)))) ,este clar ,invidie.

  6. @Robert, daca nu scotea apple – iphone/ipad, acum, singurul lucru cu touch din casa pe care il aveai, era un frigider gri pe care tot samsung scria. Lasati sicanele si copilarismele, copiator a fost, este si tot o copie proasta va ramane.

  7. @Robert, +1!
    Cum poti sa imiti ceva ce nu exista. Apple zice multe si face putine. Si alea scumpe… Brevete la greu, cumpara firme ca sa se asigure ca au controlul si din cand in cand, mai schimba culoarea ios-ului. Anul viitor poate vor mari si ecranul iphonului si ghici pe cine vor copia? Greu de spus, fiindca sunt prea multi.

  8. Rober ! Esti bun tata esti bun!
    Dar nu asa de bun pe cat te crezi , dar daca asa vorbesti acasa cu sotia cand ii ceri sa faceti dragoste ALELUIA

  9. @Grafiprints tu crezi ca daca nu era apple nu ar fi scos nimeni un telefon cum sunt cele de astazi? Gandestete inainte sa vorbesti ,tehnologia evolua si daca nu era apple ,dar na eu cred ca “critica la tot ce scoate samsung si invinuirea ei ca a copiat apple chiar daca apple nu a scos un produs si samsung il scoate inainte face parte din ADN-ul unora” dar na ce sa facem.Exact ca la smartwach ,cand vedeam pe aici ca “samsung a scos un produs doar pentru ca si apple ar scoate unul” este aberant pentru ca sony avea deja acel produs pe piata.:)

  10. Cred ca alți au rămas. In 2007:)) appleeee appleeee appleee cite aparate aveau ecran tactil pana sa vina appleee appleee appleee???????

  11. Nu vreau sa spun , in general, despre o firma ceva de rau ! Dar
    Sunt cateva chestii pe care unii dintre noi nu le vad, si asta nu este de rau, asa este pur si simplu
    Imi aduc aminte de vremurile de dinaintea lui iphone ( sa nu confundam apple in treaba asta) toti aveam Nokia, si era de last future phone ; apoi au aparut cele de la sony ericson – un super telefon cu un fel de toch – a fost un super telefon care a venit dupa NEVOIA omului .
    Apoi piata a stagnat foarte mult in domeniu, cercetarea a mers greu, nimeni nu vroia sa faca pasul
    Pentru mine ( si foarte multi la aceea vreme , printre care si “VOI”) am fost surprinsi placut de Iphone
    Apoi what? Ii inti zi o mana , ii dai ce este de mare pret in piata de afaceri: “COMENZILE” Ei acumuleaza know how si bani, si dintr o data se trezesc ! : daca eu le fac de ce nu fac eu telefonul ?
    Aici este buba prieteni dragi
    Unora nu le place sa munceasca si se trezesc ca vor sa fie stapani
    Dar acestei firme nu ii dau mult !
    Mai exact pana cand li se invechesc tehnolohiile si nimeni nu le va mai da din cele noi !
    Atunci sa ii vedem
    Sa nu uitam ca spioneaza magazinele apple, ca fac oferte angajatiilor apple, copiaza marketingul ( aici puteti cauta pe youtube lansarea acelui “watch” si sa urmariti introducerea aceea cu muzica simfonica, cu copy paste al frazelor, accentelor pe cuvinte
    Daca nu va place iphone nu inseamna ca nu va place apple, dar sincer!
    LE CAM AMESTECATI
    Cu stima si respect vedeti ca apple a scris istoria IT ( cu alti cativa prieteni )
    Samsung , sincer, nu stiu ce facea …

  12. @Isove ,acel watch nu este lansat pe piata asa ca nu ai cum sa spui ca samsung a copiat pe apple cand nici macar nu a lansat asa ceva ,ai ramas in 2007? Scrie pe google “evolution of mobile phones” si ai sa vezi ca tehnologia a evoluat si nu a stagnat ,daca nu era apple alt producator ar fi scos un astfel de smartphone si iphone-ul a inceput sa fie cunoscut mai bine de catre consumatori la aparitia lui iphone4 ,vedeti si voi pe google ca Steve Jobs nu a fost multumit de gama iphone pana la iphone4 ,tu bati ca samsung a copiat dar eu nu vad ce ,toti producatorii fac acest tip de smartphone dar ei nu copiaza? dar nu este corect sa spui ca a copiat ,nici macar marketingul pentru ca iwatch nu a fost lansat! sony avea asa ceva pe piata, in fiecare an a fost adus ceva nou pe piata, tehnolohia evolua si am fi ajuns in acelasi stadiu ca astazi chiar daca nu era apple ,tehnologia nu a stagnat si nu va stagna vreodata.

  13. Imi pare rau ca nu vezi anumite lucruri
    Hai sa vedem treab cu watchul!
    De la articole la prognoze la zvonuri si la data de prezentare
    Nu observi ce face samsung ? Este mult prea evident ! Lansam inainte cu catva zile fata de data apple, facem prezentare in stil mare , se inchiriaza time square, se adduc acolo din cartierul chinez pe banuti cateva zeci de micuti, se inchiriaza una sala i. Europa si se face o transmisie pe satelit intre cele trei , incepe cu muzica simfonica ( de unde pana unde …, tine fortat de multi, apoi apare unu pe scena care incearca sa faca atmosfera , se prezinta paleta aia imensa care de fPt nu era in prezentarea curenta si care va apRe in 2014 , apoi apRe micul sef care ridica bratul lasand sa se vada ceasul ….
    Man! E chiar caraghios si sinistru
    Daca vor face ceva proprietar atunci da
    Dar deocamdata pun in cazan componenetele lui apple si le amesreca putin ai gata un telefon CARE: Arentie mare nu vine cu un OS a lui samsung ci al lui Google :)))
    Nu le au baietii !
    Cand mananca ploscaie, trag parturi si ragaie in acelasi timp ce mananca si vorbesc cu tine , isi taraie pantofii cei scumpi ca ii dor picioarele ei la tara nu merg in pantofi ci desculti
    Vorbesc tare, fac mii de poze la orice , sunt badarani si neciopliti
    De unde naiba sa iasa finere, eleganta, viziune , utilitate?
    Sa producem orice, toate dimensiunile de eccrane, toate culorile, toate functiile, cat mai multa cpu cat mai mult ram
    Exact asa cum sunt
    Ptr ei nu conteaza utilitatea ci cantitatea
    Dar eu unul nu am sa cumpar si noco ni voi putea admira rezultatul furturilor si necioplirilor
    MI asteapta putin si ai sa vezi ce se alege de concernul samsung ! Exact cum a fost si daewo
    Produc de toate
    Peninbil

  14. @Isove ,ce componente? Procesorul este exynos si qualcomm snapdragon, componetele sunt facute de alte companii dar nu de apple :))) si acel procesor de 64 de biti tot de samsung este facut ,ecranul este amoled nu ips ca la apple ce componente?:)))) Nu sti ce vorbesti. Samsung isi creaza singuri telefonul doar 1 model care are procesorul qualcomm in rest? Apple pun in cazan componentele:ecran de la LG si inca o companie,procesor:samsung + inca o companie, senzorii la fel.Si ce daca vine cu android un sistem de operare foarte bun care se bazeaza mai mult pe customizare ,pentru unele persoane ecranele mai mari sunt necesare, si ce daca au toate culorile, fiecare isi ia ce isi place la fel ca iphone5c, paleta insemnand telefonul, pai este disponibil dupa 2 saptamani acel telefon sau tableta.Tu ai ceva cu samsung si cu angajatii lor vad:), ce poti face cu un iphone si poti face cu un samsung si invers.Sa vedem daca samsung va cadea, de moment are 32.1% din piata(poti cauta) ,eu vorbeam despre copiat ,nu poti copia ceva de moment ce nu a fost lansat si chiar daca apple lansa acel iwatch si samsung dupa tot nu ar fi copiat pentru ca sony avea asa ceva.Samsung o sa lanseza probabil un telefon cu propriul sitem de operare adica Tizen dar de moment nu ai ce sa reprosezi ca samsung foloseste sis de operare a lui google din moment ce ei isi produc terminalele cu componentele lor +mai aprovizioneaza si pe altii.

  15. Vlad! Initial ma pregatisem sa te “demontez” un pic , nu cu totul 🙂
    Dar ce rost are? Nu stiu ce varsta ai ( in ideea celir ce se intamplau in anii 80′ cu aceste computere )
    Dar daca tu nu vezi diferentele nimeni nu te va face sa intelegi ce fac anumiti oameni in aceasta viata .
    Asa ca ma retrag din aceasta discutie aberanta si lipsita de sens
    Nu am energia necesara