geohot sustine ca evasi0n7 nu preia in secret date din iDevice-urile utilizatorilor, explica modul de functionare al solutiei de jailbreak

  Revenit in atentia lumii intregi dupa ce a recunoscut ca a incercat sa obtina 350.000$ pentru a vinde o solutie de jailbreak dedicata iOS 7, celebrul hacker geohot a publicat pe propriul website o explicatie a metodei  de functionare a evasi0n7. Inainte de a oferi detalii tehnice, hackerul afirma faptul ca solutia de untethered jailbreak nu le ofera chinezilor care au comandat-o posibilitatea de a ne accesa terminalele de la distanta si nici nu distribuie datele noatre catre ei, deci ar trebui sa fiti linistiti din acest punct de vedere.

This writeup takes place from the perspective of evasi0n7. Fuck secrets. Note that this writeup doesn’t help Apple, I got this by reversing the public evasi0n binary, which they can, and do do. Also note, I found nothing sketchy in my reversing, your phones most likely aren’t being backdoored by Chinese. If I ever touch jailbreaking again, which is unlikely(until ARM128 comes out, I only touched the game again for the love of ARM64), no more secrets.

  Hackerii de la Evad3rs au fost acuzati ca au implementat in evasi0n7 jailbreak malware si metode prin care iOS 7 poate fi accesat de la distanta de catre chinezii care i-au remunerat pentru lansarea evasi0n7, insa conform lui geohot, nimic nu este adevarat. Hackerul american sustine ca solutia sa de jailbreak folosea, in proportie de 80%, aceleasi vulnerabilitati si metode de a exploata iOS 7, ele fiind inutile acum. Mai mult decat atat, el afirma ca va dezvolta in viitor solutii de jailbreak in momentul in care ARM 128 va fi lansat.