Iata cum poti modifica iconita clasica a aplicatiei Cydia cu una potrivita pentru iOS 7

  Desi aplicatia Cydia a fost actualizata zilele trecute pentru a include un design potrivit pentru iOS 7, din pacate saurik nu a inclus pentru utilizatori si o iconita potrivita pentru design-ul acestei versiuni a sistemului de operare. In ciuda ignorarii acestui aspect important pentru multi utilizatori, iata ca exista totusi posibilitatea de a inlocui iconita aplicatiei Cydia, 2 metode fiind disponibile pentru aceasta procedura. Prima dintre ele ste cea mai simpla si implica adaugarea repo-ului: repo.hackyouriphone.org in Cydia, instalarea pachetului Cydia Icon for iOS 7 si efectuarea unui restart sau respring al tabletei.

  Cea de-a doua metoda este mult mai complicata, insa va permite sa instalati orice fel de iconite doriti pentru Cydia, mai multe versiuni fiind disponibila pentru cei interesati. Procedura poate fi efectuata fie folosind aplicatia iFile direct din iDevice-uri, fie folosind diverse programe pentru PC/Mac, insa inainte de a le utiliza trebuie sa instalati pachetul AFC2Add din Cydia daca nu puteti vizualiza fisierele de sistem ale iDevice-ului. Din pacate utilizand aceasta procedura am reusit sa fac inutilizabile aplicatiile Mail/Safari pe o tableta iPad, insa pentru alte persoane totul a functionat.

  1. Descarcati orice pachet cu iconite pentru Cydia, doua exemple aveti aici: 1, 2. Daca faceti acest lucru in iDevice-ul vostru folosind Safari, atunci alegeti optiunea Open in iFile. Dupa deschiderea iFile alegeti optiunea Unarchiver pentru a dezarhiva fisiere.
  2. Acum copiati toate fisierele dezarhivate. In iFile puteti face acest lucru folosind optiunea Edit, selectand toate fisierele dorite, apasand ultimul buton din partea dreapta jos si alegand optiunea Copy.
  3. Navigati catre var/stash/Applications si cautati folderul aplicatiei Cydia.
  4. In acest folder redenumiti toate fisierele care au denumirea Icon. Puteti inlocui extensia .png cu extensia.bak, insa aveti grija sa redenumiti doar fisierele pentru care aveti inlocuitor in arhivele cu iconite.
  5. Dupa redenumire copiati fisierele din arhiva in respectivul folder. In iFile puteti apasa ultimul buton din partea dreapta jos si alegeti optiunea Paste/Lipire.
  6. Reporniti tableta voastra, iar iconita aplicatiei va arata exact precum cea de mai jos.