evasi0n7 1.0.2 update rezolva probleme ale efectuarii procedurii de jailbreak

Ā  Dupa cum prea bine stiti deja,Ā evasi0n7 are probleme in a efectua jailbreak corect pe iDevice-urile care au iOS 7 instalat, iar pentru a rezolva cel putin una dintre probleme, hackerii de la Evad3rs au lansat versiunea 1.0.2 a software-ului in cursul noptii trecute. Aceasta versiune a programului are rolul de a rezolva problemele privind boot loop-ul tabletelor iPad 2, astfel ca acum oricine poate efectua jailbreak fara probleme pe aceste dispozitive si inclusiv pe iPad Mini cu Ecran Retina.

Ā  Noua versiune a evasi0n7 este disponibila pe website-ul hackerilor si trebuie descarcata de aici pentru a fi utilizata. Patch-ul din Cydia pentru evasi0n7 nu a fost actualizat deoarece acest update nu afecteaza in vreun fel restul dispozitivelor si nu aduce imbunatatiri pentru ele. Daca sunteti interesati de un tutorial pentru jailbreak, ei bine in aceasta pagina il veti gasi.

25 COMENTARII

  1. 1. Bogdan
    Posted December 31, 2013 at 8:41 AM
    Si rezolva oare si problema aplicatiilor Safari, Mail, Calculator, etc.?

    Eu am instalat winscp pe laptop, openssh din cydia, m-am conectat prin winscp la iphone, am sters cele 2 fisiere si acum totul a revenit la normal.
    pot accesa mail-urile, safari si calculatorul la fel k inainte de jailbreack.

  2. Ipad 2, 3g. Am avut problema cu safari si mail. Am sters absolut tot din cydia, am sters cydia si am reinstalat-o. Acum merg toate f bine. Oricum, cred ca imi mananca bateria cam repede. Nu va grabiti cu instalarea de tweak-uri, nu sunt inca, compatibile 100% cu ios 7.

  3. Dau pe iconita Evasi0n 7 de pe 4S se deschide si se inchide brusc, fara sa faca nimic…Aaa, inca o chestie: nu imi mai apare butonul Decline cand sunt apelat, doar Slide to Answer…La mesajul New iCloud Terms… cand dau View Terms imi spune Unable to connect to server…Si nu pot scapa de mesajul asta enervant; iar iCloud imi este inactiv…

  4. @Dante “in caz ca nu poti da decline apelului ai urmatoarea optiune : apesi pe butonul power 1 data pentru silent si daca apesi de 2 ori poti sa dai decline

  5. Crede-ti ca as mai intampina probleme la jailbreak daca il fac pe un 4S (7.0.4) ? Nu am incercat pana acum deloc pe vers 7.0.4 (am avut pe 6.1.2. JB) Pe 6.1.2 avea probleme de semnal acum cu 7.0.4 fara jailbreak am semnal bun.As vrea sa fac jailbreak acum si nu stiu daca voi avea probleme de genu.Am obs ca sunt deja compatibile ff multe tweak-uri (iFile,************)Pareri ceva?……LA MULTI ANI 2014;)

  6. Cine ma ajuta si pe mine, nu mai pot instala mobile substrate fix, ajutor varog !!! Imi da eroarea cy.cpu.arm
    Safe mod NC Fixwe IOS 7,

  7. poti sa instalezi linistit @Bondy pentru ca functioneaza perfect si pe zi ce trece apar din ce in ce mai multe programe si aplicatii pentru ios 7 jailbreak. šŸ˜‰