BytaFont 2 ne permite sa modificam fonturile utilizate pentru textele afisate in iOS 7

  BytaFont 2 este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia si cu ajutorul sau putem modifica in totalitate fonturile textelor afisate in orice interfata a iOS 7. Tweak-ul are incluse o serie de fonturi concepute de catre dezvoltatori, insa prin Cydia puteti instala oricare altele dezvoltate de catre oricine. BytaFont 2 este compatibil inclusiv cu iPhone 5S , insa nu veti putea modifica formatul textelor dialer-ului aplicatiei Phone, deoarece acolo Apple utilizeaza imagini si nu  texte.

BytaFont 2 lets you apply fonts to your iDevice (iOS: 7.x). BytaFont 2.0 is now available in Cydia with a small batch of fonts, see Fonts (BytaFont 2) section in Cydia.

  BytaFont 2  este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia.

5 COMENTARII

  1. Mah, Zaone ce frumos le mai explici tu pe toate…bravooo tie, pentru rabdarea si munca pentru care o depui … Mi-ar place si mie sa am parte de o asa rabdare.

  2. @Manuel ,si eu am aceiasi problema ca tine,nu reuseste sa faca fetch la tot repo…si am instalat repo’ul si dezinstalat de m-am plictisit pana acum si tot nu ia tot,inclusiv bytafont si messages customiser spre ex