Iata cum poti modifica aproape orice text din LockScreen in iOS 7 si nu numai fara a utiliza tweak-uri

  Dupa lansarea evasi0n7 si actualizarea tweak-urilor din Cydia, au aparut diverse alternative care permit modificarea textelor prezente in LockScreen-ul ipentru iOS 7, insa optiunile sunt limitate. Puteti modifica doar ceea ce va ofera tweak-urile, insa mai departe de atat nu putetie schimba nimic, cel putin prin ele. Daca aveti rabdare totusi, puteti modifica o mare parte dintre textele vizibile in LockScreen, si nu numai, folosind simpla aplicatie iFile, sau chiar un utilitar pentru Windows/Mac.

  Procedura poate fi efectuata in urmatoarele moduri:

  1. Folosind aplicatia iFile din Cydia pentru a face modificarea direct din orice iDevice;
  2. Folosind iFunbox de aici pentru a face modificarea de pe orice Mac/PC, insa in acest caz trebuie sa aveti un utilitar capabil sa editeze fisiere .strings;

 Dupa ce v-ati ales solutia dorita urmati pasii de mai jos si la terminarea lor veti avea orice text prezent in fisierul mentionat mai jos:

  1. Navigati catre: System/Library/CoreServices/Springboard.app/English.lproj(sau ro.lproj daca aveti setata limba romana).
  2. Deschideti fisierul SpringBoard.strings pe iDevice folosind functia Text Viewer a iFile. Pe Mac sau PC trebuie sa copiati fisierul in calculator si sa il deschideti cu un editor text.
  3. Acum puteti modifica orice text doriti, insa este indicat sa faceti legatura dintre text si string-ul sau pentru a avea un mesaj potrivit alertei pe care o primiti. Pentru a modifica sliderul de deblocare, spre exemplu, trebuie sa inlocuiti textul din string-ul AWAY_LOCK_LABEL.
  4. In iFile salvati fisierul si modificarile vor ramane permanente, iar pe calculator face acelasi lucru, insa va trebui sa copiati fisierul modificat in folderul din care l-ati extras.
  5. Faceti un respring sau dati un restart iDevice-ului vostri si cand acesta va reporni veti observa modificarea.