Prima Pagina Android Asa arata interfata de utilizator pe care Nokia a pregatita pentru prototipurile...

Asa arata interfata de utilizator pe care Nokia a pregatita pentru prototipurile sale care ruleaza Android

  Desi multi si-ar fi dorit ca Nokia sa lanseze smartphone-uri Android, producatorul finlandez a luat decizia de a colabora indeaproape cu Microsoft pentru fabricarea de terminale mobile, insa asta nu inseamna ca nu a testat dispozitive cu Android. Imaginea de mai sus a fost obtinuta dintr-o versiune a Android testata de catre Nokia pentru smartphone-urile sale si ea ne prezinta ceea ce se gandeau finlandezii ca ar putea oferi utilizatorilor. Practic vedem in imagini un Android diferit de ceea ce exista acum pe piata, un Android cu o interfata atractiva si mult mai prietenoasa.

  Interfata acestei versiuni a Android prezinta elemente asemanatoare cu cele existente in Asha si Windows Phone, terminalele urmand a fi dual-SIM. Desi e putin probabil ca Nokia sa lanseze vreodata un terminal Android pe piata, mai ales ca divizia sa mobila a fost achizitionata de catre Microsoft, interfata prezentata in aceste imagini este interesanta. Ca sa fiu sincer, cred ca un terminal Android cu o asemenea interfata ar putea atrage mai mult interes decat altele existente pe piata si producatorii de terminale Android ar trebui sa invete ceva de la Nokia.

 • Catavld

  Sa plece acasa

 • sori

  Eu zic ca nu se vede mai nimic – un lockscreen cu notificari si interfata aplicatiei phone si Skype. Lucrurile astea exista si acum in aceeasi forma sau usor diferita .
  Poate sunt pozele cu fete care te fac sa crezi ca interfata e mai prietenoasa .
  Eu unul nu am incredere in Nokia cand imi aduc aminte cat de varza au fost symbianele alea S40, S60 etc sau vad ce dezastre fac acum cu interfata Asha .
  Cred ca Nokia este highly overated .

 • Alin Cristian

  nu vad nimic iesit din comun . Avem aplicatia skype de pe android , dialer-ul de la viber , versiunea android si un launcher din google play.

 • Pleecool

  Si se vede clar ca au imprumutat de la chinezi (dual sim). :))

 • djcata

  @sori symbian-ul ala indiferent cum a fost el , te-a adus azi la iphone , asa ca nu mai abera
  @Pleecool nu e primul tel nokia dual sim daca te uiti atent , si pentru unele persoane dual sim-urile sunt necesare

 • Pingback: Nokia Normandy - primul smartphone Android al Nokia | iDevice.ro()