Prima Pagina BigBoss SleekSleep transforma senzorul de proximitate al iPhone-ului un buton pentru blocarea/deblocarea iPhone-urilor...

SleekSleep transforma senzorul de proximitate al iPhone-ului un buton pentru blocarea/deblocarea iPhone-urilor (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BhK0PBpeDNI&w=580&h=370]

  SleekSleep este un tweak lansat in cursul acestei seri Cydia, el fiind conceput in baza unei idei prezente intr-o aplicatie disponibila pentru platforma Android. Folosind acest tweak ne putem transforma senzorul de proximitate al iDevice-urilor intr-un buton Lock, iar clipul video de mai sus prezinta functionalitatea sa. Practic printr-o simpla plimbare a degetului peste senzorul de proximitate al iDevice-ului putem bloca/debloca terminalele imediat, acest tweak fiind perfect pentru cei care au butoane Lock stricate.

Virtual sleep button powered by your device’s proximity sensor, with an optional Activator event. Fine-grained settings to prevent false positives that can be edited easily. Useful options that let you customize the tweak’s behavior, and Flipswitch toggle that lets you quickly disable and enable the tweak.

  SleekSleep este disponibil  in Cydia, la pretul de 1$, el avand un meniu de setari in aplicatia Settings si un toggle disponibil pentru Control Center.

 • xpender

  L-am cumparat din cydia fara sa stau pe ganduri. Functioneaza asa cum se vede in videoclipul de mai sus. Poate cel mai “cool” tweak existent 😀

 • Attila

  Merge pe 5s ?

 • rares

  in buzunar o sa faca numa on off :))

 • Leo

  Confirm merge pe 4s ios 7.0.3 acum sa nu se activeze/dezactiveze singur in buzunar

 • ovi1602

  nu merge cu alien surface pe telefon..

 • xpender

  Am avut ceva discutii cu dezvoltatorul. Implicarea senzorului de proximitate in autonomie e minima, de altfel daca functia “sensor insomnia” a dezactivata, tweakul devine inutil pt ca dupa cca 30 sec dupa ce telefonul a fost blocat, el intra in “deep sleep” mode, apoi kernelul asteapta mesaje de la hardware (butonul home sau sleep, etc). Din pacate senzorul de proximitate nu se afla in acea lista de mesaje harware 🙁 Aici asteptam ceva updates la tweak.
  Deci daca il aveti instalat si functia “sensor insomnia” activa probabil veti simti o oarecare descarcare a bateriei mai rapida decat de obicei.

 • Claudiu17us2

  Merge perfect pe iPhone 4. Singura problema este ca daca am selectat la “1 atingere” se tot aprinde ecranul singur. Dar la “2 atingeri” merge perfect.

 • Marius E. Penteliuc

  Folosiți împreună cu Activator:
  În configurări, la SleekSleep activați Activator Event. Apoi mergeți în Activator și apoi In Lockscreen, mai jos veți găsi SleekSleep, alegeți-l iar apoi ca și acțiune Unlock Device.
  Astfel va sări peste Lockscreen direct la Homescreen sau aplicatia care rulează.

  Și mai puteți alege apoi la fel At Homescreen și In Application doar că de data asta cu acțiunea Lock Device.

  Așa e super când porți vrei să vezi dacă e ceva nou în aplicațiea care rulează sau să închizi rapid ecranul telefonul atunci când acesta e pe masă fără a-l mișca (că doar poți ține degetul și la 2 cm distanță de senzor) și fără vreun sunet la de/blocare chiar de nu ar fi pe silent. 😀