Prima Pagina Concept iWatch S si iWatch C apar intr-un nou concept

iWatch S si iWatch C apar intr-un nou concept

  Continuand un concept publicat cu multe luni in urma, un grafician s-a gandit sa ne arate cum ar putea fi pozitionate iWatch S si iWatch C pe mana unui utilizator, iar in imaginile acestui articol vedeti totul. Cele doua ceasuri au fost concepute pentru utilizatori Apple dispusi sa nu cheltuie multi bani pe un asemenea dispozitiv, dar si pe utilizatori Apple care cauta ceva premium, Pebble abordand o strategie asemanatoare cu Pebble Steel.

 • sori

  Deci o sa avem un iWatch S si un iWatch C ?
  Doamne cate aberatii mai scot unii – astia care fac concept se gandesc ca in carcasa aia trebuie sa intre si hardware si un OS si o baterie si trebuie sa interactionezi cumva cu gadgetul ala ca sa aiba ceva sens ?

 • Sandilo

  Așa este ai dreptate

 • Emanuel S

  Pai un OS nu ocupa fizic spatiu iar technologia a evoluat foarte mult permitand construirea unor cipuri minuscule. Totusi iti dau dreptate in ceea ce priveste bateria. Probabil vor folosi un procesor mai slab si un OS mai lightweight ca sa aiba ceva autonomie.
  In ceea ce priveste interactiunea, cred ca cei care l-au conceput s-au gandit la Siri sau la interfata iOS precum iPod nano (parca ala era iPod-ul cu ecranul mic).