CES 2014 – Voyce te ajuta sa monitorizezi sanatatea cainelui tau folosind un iPhone (Video)

[vimeo 82587925 w=580&h=370]

  Daca tot exista o sumedenie de accesorii care pot fi purtate si cu ajutorul unui iPhone ne ajuta sa ne monitorizam sanatatea, atunci dece nu ar exista ceva similar si pentru animalele noastre de companie? La acelasi lucru s-a gandit si compania dezvoltatoare a Voyce, o zgarda pentru caini prezentata in cadrul CES 2014 care ne ajuta sa monitorizam sanatatea animalului nostru de companie. Zgarda foloseste un accelerometru pentru a urmari perioadele de activitate a cainelui, are un senzor separat care masoara bataile inimii si respiratia, anuntandu-ne cand ceva este in neregula.

Introducing breakthrough wearable technology that bridges the communication gap between dogs, their owners, and the people who love them. Our three-part approach of Discover, Learn, and Share gives unprecedented insight into your dog’s health and wellbeing, information and tools for you and your dog to grow together, and ways to share with your veterinarian and social networks.

  Desigur ca Voyce nu poate interactiona cu iPhone-urile noatre fara o aplicatie speciala, ea fiind capabila sa analizeze toate datele si sa ne ofere informatii detaliate despre sanatatea cainelui, datele putand fi trimise ma iapoi unui veterinar, daca este nevoie. In baza informatiilor culese de catre aplicatie, stapanii animalelor pot descoperi din timp eventuale boli care pot afecta animalele la batranete, dar pot in acelasi timp sa ajusteze cantitatea de mancare distribuita zilnic, asa ca vorbim despre un accesoriu complex si foarte util.

  Voyce va fi disponibil in cursul acestei veri la pretul de 300$.