Totarya implementeaza o noua metoda pentru a partaja informatii in iOS 7

  Totarya este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa un nou mediu de partajare a informatiilor in iOS 7. Dupa cum puteti vedea deja in imaginea de mai sus, tweak-ul implementeaza un meniu special prin care pot fi partajate informatii din aplicatii pe cele mai importante medii de socializare, insa nu doar atat. Din orice aplicatii putem partaja poze catre alte aplicatii capabile sa le primeasca, dar si catre aplicatii care sunt capabile sa recunoasca diverse extensii pentru muzica.

Send Tweet. Post On Facebook. Send Photos. Share Music. as you see 4 from the most important options are added in the first version. and the interesting Option is Share Music. it will let you share music to any app supports opening Music Extensions.

  Mai mult decat atat, Totarya ne permite sa personalizam interfata prin care sunt partajate mesajele, stilul iconitelor si culoarea textelor, mai multe optiuni urmand a fi oferite in viitor. Totarya este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.