CES 2014 – BBM 2.0 apare intr-o prima prezentare (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BzZNuttnACE&w=580&h=370]

  BBM 2.0 este viitoarea versiune a Blackberry Messenger, ea aflandu-se in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrul Blackberry. Cu ocazia CES 2014, cei de la Blackberry au fost prezenti pentru a demonstra noua versiune a aplicatiei iar in clipul video de mai sus o puteti vedea. Printre cele mai importante functii se numara QuickShare-ul, care permite partajarea de fisiere din iDevice-urile noastre catre interlocutori, insa fisierele disponibile in Dropbox, informatiile despre contacte si cele despre locatii pot fi deasemenea trimise.

  Separat de QuickShare, BBM 2.0 urmeaza sa aduca si BBM Channels, un sistem care ne permite sa interactionam cu divers continut disponibil pe canalele Blackberry, aceasta sectiune a aplicatiei urmand a contine si reclame publicitare. Deocamdata nu se stie cand va fi lansata versiunea 2.0 a BBM, insa teoretic in urmatoarele saptamani ar trebui sa o avem disponibila pentru download din App Store. Aplicatia BBM este disponibila gratuit pentru platforma iOS.

Pretul initial:
Numele:
BBM

Gratuit

s





Developer: BlackBerry Limited
Categoria: Social Networking


Descriere: The OFFICIAL version of BBM is now here for iPhone. Get the real BBM app for the best way to connect with friends and family. Download it now.

Chat with friends on iPhone and other smartphones
BBM lets y…


Dimensiunea aplicatiei este: 29.9 Mb


1 COMENTARIU

  1. Daca ai putea sa adaugi contacte ca in celelalte app de genul ar fi mult mai uitilizat. Dar asa este mai greu sa adaugi contacte.