Prima Pagina Apple In 2014 Apple ar putea lansa doua noi modele ale iPhone cu...

In 2014 Apple ar putea lansa doua noi modele ale iPhone cu ecrane de diagonala diferita

  Va spuneam aseara ca Apple si-ar fi stabilit deja partenerii pentru fabricarea iPhone 6 si ca avem parte de o surpriza din acest punct de vedere. Mai exact, Apple ar fi decis sa imparta comenzile pentru terminalele iPhone ce urmeaza sa fie lansate anul acesta, astfel ca taiwanezii de la Foxconn ar urma sa produca jumatate dintre unitati, in timp ce Pegatron ar urma sa produca cealalta jumatate. Aceasta impartire a productiei pare sa sugereze faptul ca Apple pregateste intr-adevar terminale iPhone cu ecrane de diagonala diferita, astfel ca am putea asista la lansarea iPhone 6 si a iPhone Air.

  Se vehiculeaza ca Apple testeaza prototipuri ale unor iPhone-uri care au o diagonala de 4.7 – 5.7 inch, insa deocamdata nu se stie pe care dintre aceste terminale se va hotara compania Apple sa le lanseze pe piata. Daca va dori intr-adevar sa ofere o optiune suplimentara in linia de iPhone-uri, compania Apple poate recurge la contractarea suplimentara a unui partener pentru a fabrica noul model, asta in ideea de a avea destule unitati disponibile in magazine pentru o lansare oficiala.

  Am vazut deja o posibila imagine cu presupusa carcasa a iPhone 6 sau iPhone Air, aceste noi informatii par sa sustina ideea lansarii unui iPhone cu ecran mare, acum ramane de vazut daca ele se vor adeveri sau nu.

 • Sorin

  Anul trecut mai greu sa faca diagonale diferite..dar anul acesta este logic si asa vor face.
  4.5″ si 5″ este banuiala mea..ar trebui facut un poll cu parerile fiecarora 🙂

 • Gianidiamond

  Parerea mea,4,3″-4,7″ ar fi ideal:)

 • Ovidiu

  4; 4,3; 5 maxim

 • Roger

  Nu mai vorbiti prostii! 3.5 e ideal. Si 4 e tot ideal. Restul sunt palete de ping-pong. Chiar asa memorie scurta aveti?

 • Mrs ady

  Aspectul iphone’lui de 5 inches…pus pe platforma lui 5s doar cu o marire mica a ecranului in latime … Iphone ar rupe piata. 5s ar fi fost perfect daca marea ecranul si in latime nu numai in lungime. Un ecran de 5 inches e incorfotabil. Succes