Teapa cu iPhone 5S oferit gratuit de catre Apple pe Facebook

  Anul trecut v-am avertizat de cateva ori sa nu dati like/share paginilor sau concursurilor care va promit terminale iPhone, tablete iPad sau alte terminale mobile deoarece majoritatea sunt tepe, insa multi dintre cei care utilizeaza Facebook sunt prea naivi. Pentru ca iPhone 5S este atat de popular, naivitatea unora ii lasa sa creada faptul ca Apple Romania, o entitate inexistenta, ar oferi terminale iPhone 5S gratuite pe Facebook in baza unui like/share, insa totul a fost doar o teapa, confom BitDefender.

Zilele trecute, a circulat pe Facebook o ofertă falsă, care promitea utilizatorilor că vor obține un iPhone 5s. Intre timp, pagina a fost suspendată, dar vă recomandăm să fiți atenți la astfel de oferte și în viitor, pentru că este posibil să mai apară. Verificați acuratețea informațiilor consultând site-ul și canalele oficiale de comunicare ale companiei sau distribuitorilor autorizați de către aceasta.

  Da, o teapa cu iPhone 5S pe Facebook si cu siguranta nu va fi ultima pentru ca exista destui naivi care sa creada in prostii de genul acesta.