Prima Pagina Apple Apple castiga un proces intentat de catre Motorola in SUA

Apple castiga un proces intentat de catre Motorola in SUA

2

  Cu mai bine de un an de zile in urma, cei de la Google s-au folosit de brevetele de inventie ale recent achizitionatei companii Motorola pentru a actiona in judecata compania Apple, acuzand-o de utilizarea fara drept a unei tehnologii de telecomunicatii. Mai exact, compania Apple a fost acuzata ca a utilizat o tehnologie permite terminalelor mobile sa comunice cu retelele fixe de date, Google considerand ca in sistemul de notificari Push al iOS ar fi ea utilizata.

Put simply, the change in accessibility of deletion is not the change in accessibility that is communicated to the fixed portion of the network. Rather, what is communicated to the fixed portion of the network is a message indicating that push notifications for the application should be cancelled. This message only indicates that push notifications have been cancelled for the application; it does not inform the fixed portion of the network that the application has been deleted.

  Desi Google a incercat sa dovedeasca in fata instantelor ca Apple i-a incalcat brevetele de inventie, insa din pacate avocatii sai n-au avut succes in fata judecatorilor, o instanta hotarand astazi ca Apple este nevinovata. Decizia de astazi confirma o hotarare data de catre ITC in luna aprilie a acestui an, cei de la Apple reusind practic sa convinga ambele instante de nevinovatia sa. In aceste conditii, Google probabil va trebui sa se multumeasca cu faptul ca a fortat Apple sa cheltuiel cateva sute de mii de dolari cu avocatii.