Prima Pagina aplicatii Autobuzul Meu? – prima aplicatie romaneasca in care poti vizualiza in timp...

Autobuzul Meu? – prima aplicatie romaneasca in care poti vizualiza in timp real locatia mijloacelor de transport in comun

  Am prezentat de-a lungul timpului pe iDevice.ro tot felul de aplicatii inovative produse pentru straini, insa astazi cu mandrie va prezint una dedicata romanilor. Aplicatia se numeste Autobuzul Meu? si, daca nu ma insel, este singura din Romania capabila sa afiseze in timp real locatia mijloacelor de transport in comun dintr-un oras. Aplicatia este dedicata catatenilor orasului Targoviste si ea le permite acestora sa vizualizeze in timp real pozitia oricarui mijloc de transport in comun aflat in serviciu in oras.

Cu ajutorul aplicatiei “Transport Public Targoviste” puteti obtine informatii in timp real legate de pozitionarea autobuzelor si a statiilor pe dispozitivele mobile.  Cand lansati aplicatia, statiile cele mai apropiate de Dvs. vor fi afisate si veti putea vedea autobuzele ale caror trasee trec prin aceste statii.  Puteti adauga anumite statii si/sau trasee la Favorite. In felul acesta veti putea avea acces mai usor la informatiile dorite.  Insa, poate cea mai importanta facilitate a aplicatiei “Transport Public Targoviste” este ca in timp real puteti vedea toate statiile, precum si orele la care autobuzele trec prin aceste statii. 
Pentru a putea beneficia de avantajele oferite de aceasta aplicatie aveti nevoie de conexiune la internet. Aplicatia “Transport Public Targoviste” este construita pe infrastructura tehnica a “Arvento Vehicle Tracking Systems” si va este oferita de catre SmartSafeGPS.

  Aplicatia Autobuzul Meu? afiseaza la deschidere statiile cele mai apropiate de locatia noastra si ne permite sa vizualizam traseele autobuzelor, plus locatia acestora, asa ca veti sti oricand cat de aproape de voi se afla un autobuz. Desigur ca toate mijloacele de transport in comun sunt monitorizate prin GPS si informatiile ajung in aplicatie, o conexiune de internet fiind necesara pentru utilizarea sa. Ca sa fiu sincer, nu pot decat sa ma bucur ca o companie a avut curajul de a implementa un asemenea sistem intr-un oras din Romania si nu pot decat sa ma gandesc cat de util ar fi el daca cineva s-ar gandi sa il implementeze in Bucuresti, sau in alte orase mari din tara.

  Acestea fiind spuse, sa ne spuna targovistenii cititori ai iDevice.ro cat de bine functioneaza aplicatia.

Pretul initial:
Numele:
Autobuzul Meu?

Gratuit

s

Developer: Arvento Mobile Se…
Categoria: Navigation


Descriere: Cu ajutorul aplicatiei “Transport Public Targoviste” puteti obtine informatii in timp real legate de pozitionarea autobuzelor si a statiilor pe dispozitivele mobile.
Cand lansati aplicatia, statiile cele …


Dimensiunea aplicatiei este: 8.4 Mb


 • Isove

  BRAVO !!!! Asa da !

 • sorela50

  Felicitari! Insa…D-le Oprescu….primar de primari, ce zici? Bagi ceva bani de la buget in chestia asta? Hai! Ca stim ca-ti plac gadgeturile. Asteptam pana la alegeri!

 • Zed

  ar fi super utila pt Bucuresti (si pentru alte orase mari din tara) sa stii cat mai ai de asteptat in statie, eventual sa stii daca vin 2 unul dupa altul (la ore de varf cand toate sunt full).

 • Marian

  Super tare. Cati ani vor trebui sa vedem si in marile orase?! Cat de utila e mai ales in week and can in Craiova autobuzele circula din joi in pasti.

 • Stefan479

  Ar fi super pentru Iasi si nu numai…

 • Horia

  Nu e prima, GetAroundTimi afiseaza in timp real transportul in comun din Timisoara. Te rog sa rescri titlul.

 • @Horia: Din cate vad eu, aplicatia de care vorbesti tu are o cu totul alta functionalitate.

 • cosmin

  Ma uitam la titlul articolului si ma gandeam ca ar fi frumos sa existe si in Targoviste asa ceva.Cand am vazut ca estededicata targovistenilor am ramas surprins.

 • BogdanTam

  Multe trasee in Targoviste!

 • Cotzo

  Chestia asta e deja in multe orase pe Google Maps

 • @Cotzo: N-ai inteles despre ce e vorba.
  Totusi targovistenilor, merge bine sau nu?

 • Cosmin

  Nu merge bine deloc.L.am incercat eu si imi arat ca autobuzul meu este pe undeva pe apa langa africa.

 • djcata

  daca ai acces la datele gps ale autobuzelor , se poate face aplicatie … mai interesant ar fi sa existe in fiecare statie cate un panou pe care sa fie afisate ce autobuze sosesc 🙂