Scarlett Johansson glumeste pe seama Siri dupa raspunsurile implementate de catre Apple in urma lansarii filmului Her

  Her este o pelicula lansata recent in cinematografele americane, ea prezentand relatia neobisnuita pe care un barbat o formeaza cu o asistenta personala inteligenta care functioneaza direct din calculatorul sau. Pentru ca angajatilor Apple le place sa genereze putina controversa, ei au implementat asistentului personal Siri un raspuns interesant pentru intrebarile legate de filmul Her. Primul dintre ele le spune utilizatorilor ca Siri nu este asistenta “jucausa” din filmul Her, insa cel de-al doilea le spune ca acea asistenta ii face o reputatie proasta inteligentei artificiale.

I feel like I’ve been betrayed,” she joked. “The other day I asked Siri how I looked and she said, ‘You’re the fairest of them all.’ So she’s obviously playing both sides. What the hell? What a backstabber, man.

  In cazul in carenu stiati deja vocea Samanthei, asistenta virtuala din pelicula Her, este cea a celebrei actrite Scarlett Johansson, care a s-a gandit ca n-ar fi rau sa ofere un raspuns asistentului personal Siri. Desigur ca actrita nu ofera o replica la fel de taioasa, spunand ca Siri este o “tradtoare” spunandu-i ca este cea mai frumoasa femeie din lume dupa ce a criticat prestatia sa din pelicula Her, insa totul este o gluma. Interesant este totusi modul in care Apple reuseste sa-si atraga publicitate prin doua raspunsuri strategic implementate, compania beneficiind de atentie gratuita pe care in mod normal nu ar fi primit-o, iar aceasta este esenta intregii povesti.