Prima Pagina Cydia evasi0n7 1.0.3 update aduce compatibilitate cu iOS 7.1 beta 3, rezolva problemele...

evasi0n7 1.0.3 update aduce compatibilitate cu iOS 7.1 beta 3, rezolva problemele iPad Mini cu Ecran Retina

  In cursul noptii trecute echipa de hackeri Evad3rs a lansat versiunea 1.0.3 a solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 7 denumite evasi0n7. Conform changelog-ului acestei versiuni, hackerii au implementat suport pentru iOS 7.1 beta 3, asa ca nu va trebui sa utilizati versiuni neoficiale ale solutiei, a fost rezolvata si problema reboot loop-ului iPad Mini cu Ecran Retina si in final a fost implementata noua versiune a Cydia, deci nu va mai trebui sa o actualizati dupa instalare.

1.0.3: updated bundled Cydia, now double checking hfs modifications (for the iPad Mini Retina Cellular reboot loop issue), support for iOS 7.1beta3.

  Tutorial de jailbreak folosind evasi0n7 pentru Windows si Mac gasiti in aceasta pagina, procedura fiind identica in cazul tuturor iPhone, iPad si iPod Touch-urilor. Puteti descarca evasi0n7 1.0.3 de aici. In final va spunca  nu este necesar sa refaceti procedura de jailbreak daca ati trecut deja prin ea.

 • Hanor Radu

  Iac-asa, dupa ce am trecut inapoi pe 7.0.4 de pe 7.1 beta 3, au lansat si ei versiunea 1.0.3. Daca as sti ca merge WinterBoard-ul as trece iarasi pe 7.1.beta 3. As face-o pentru schimbarile importante din 7.1

 • Bogdan

  @Zaone la cum merg lucrurile cand o sa fie lansat ios 7.1 ?

 • symplu

  @Hanor Radu, functioneaza winter pe beta3.
  Singurul aspect care ma deranjeaza, dar sigur se va rezolva, este status bar-ul care se intercaleaza cu anumite texte

 • mmuntean

  au reparat si problema legata de ota update la 7.0.4? eu am ota facut si nu prea as vrea sa ii dau restore.

 • Dante

  Eu am 2 probleme deranjante: pe iOS 7.0.4 pe iP4S, dupa jailbreak nu imi apare butonul de Decline in interfata telefon; iar pt a-mi activa iCloud support cand dau View Terms and Conditions imi spune Unable to connect to server. Ma poate ajuta cineva? zaone?
  Mentionez ca am reinstalat de vreo doua ori iOS si am aplicat tot de doua ori solutia de jailbreak…Aceleasi chestii…

 • Pepsi

  Cit dureaza inregistrarea UDID?

 • Zeci de minute dupa plata.

 • Pepsi

  Merci frumos. Am cumparat de pe ATFDL cu 8$, acum o ora. Sper ca… nu am luat teapa…

 • Pepsi

  Great! A durat 3 ore! 🙂

 • Pepsi

  Well, IOS 7.1 Beta 3 sucks! Bug-uri in AppStore Purchased Section unde nu apar decit icon-urile si unele aplicatii nu se pot descarca chiar daca au fost cumparate (Fantastical si xCleaner de exemplu) si meniul dupa apelarea *100# sau coduri similare e varza. Misto sint noile butoane rotunde pt. dial si answer si noul buton the turn off. In rest… nimic deosebit. La prima vedere cel putin si dupa 1 zi de teste. Cu siguranta toate bug-urile vor fi rezolvate in versiunea finala de IOS 7.1.