Aplicatia Box pentru iOS este acum disponibila cu un design special pentru iOS 7, ofera 50 GB spatiu de stocare gratuit (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Rt7RaX61DeQ&w=580&h=370]

  Daca spatiul disponibil in Dropbox, sau alte servicii de stocare a fisierelor, a devenit insuficient, atunci poate ar trebui sa acordati o sansa serviciului Box. Utilizat de 20 de milioane de oameni din lumea intreaga, Box ofera 50 GB spatiu de stocare pentru toti cei interesati, iar incepand de astazi are o aplicatie cu un design special conceput pentru iOS 7. Oferind aproximativ aceleasi optiuni precum Dropbox, sau alte servicii similare, Box este disponibila gratuit in App Store, generarea unui cont nefiind taxata.

With 50GB of free storage, Box makes it easy to store, manage and work with all your files and documents wherever you are – on the web, from your desktop and on your iPhone and iPad. 

With Box for iPhone and iPad, you can:

  • Get all your files at your fingertips
  • Always have the most up-to-date information about your business
  • Use your iPhone and iPad to present in meetings
  • Share important files
  • Review projects and leave feedback on the go
  • Stay connected with your team

Pretul initial:
Numele:
Box for iPhone and iPad

Gratuit

s





Developer: Box, Inc.
Universala
Categoria: Business


Descriere: With 50GB of free storage, Box makes it easy to store, manage and work with all your files and documents wherever you are – on the web, from your desktop and on your iPhone and iPad.

Box for iPhone and i…


Dimensiunea aplicatiei este: 21.0 Mb


17 COMENTARII

  1. Salut. Offtopic ce s-a intamplat cu articolul “Politia Romana (D.I.I.C.O.T) filmeaza un jaf efectuat asupra unui camion care transporta produse Apple in Germania” , am primit pe mail dar nu mai exista articolul pe idevice? Ti-a cerut politia sa il stergi?

  2. Este util Box, dar are ceva limitari. Spre exemplu, limita dimensiunii unui fisier este de 250 MB, limita de trafic este de 10 GB (pe zi, pe luna, nu stiu exact). In rest e un serviciu OK.

  3. cei 50 gb / viata sunt valabili doar pentru app ipad/iphone sau oricare app de ex :pentru blackberry 10 daca te loghezi cu aceasi adresa de mail beneficezi de cei 50 de gb /viata?

  4. Pentru cei care au avut aceeasi problema ca si mine si nu primeau 50 GB va ofer eu solutia.
    Initial eu am dat search la Box mi-a afisat versiunea 3.0.0 am instalat apasand pe butonul cloud dar cand intram in ea imi aparea ca am o versiune mai veche 2.8.7 parca sau ceva de genu.
    Dati log out din cont in aplicatie si Intrati in App Store la Updates si va apare ca aveti update la versiunea 3.0.0 desi doar ce ati instalat aplicatia. Asteptati sa apara in AppStore ca s-a finalizat update-ul si apoi intrati in aplicatie in noua versiune si dati login in cont. Instant va intra mail ca vi s-a upgradat contul la 50 GB. Succes