Prima Pagina aplicatii Gridlock ne ajuta sa pozitionam iconitele iOS 7 in orice parte a...

Gridlock ne ajuta sa pozitionam iconitele iOS 7 in orice parte a Springboard-ului

  Gridlock este un tweak lansat acum mai bine de un an de zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem aranja iconitele din Springboard dupa bunul nostru plac, chiar si in iOS 7. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa ca tweak-ul nu ne limiteaza in ceea ce priveste pozitionarea iconitelor, asa ca puteti construi orice fel de forme doriti voi in paginile din Springboard. Tweak-ul a fost refacut pentru a putea fi utilizat pe iOS 7, insa isi pastreaza functionalitatea pe care o stiati deja.

From chpwn and posixninja comes Gridlock, a powerful tweak that allows you to arrange your icons however you would like through drag and drop. Free your icons today! No longer will you need blank icons which have ugly shadows, or you have to remember not to tap. Show off your theme or wallpaper — get the icons out of the way.

  Gridlock 2.0.5 este disponibil la pretul de 5$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Filip

  mergea si inainte foarte bine. 🙂 cred ca a fost primul tweak pe care l-am instalat cand mi-am facut jb la ios 7. si a mers fara probleme.
  ba chiar crackuit si tot a mers fara probleme.

  Am observat ca mai nou, tweakurile de pe repourile crackuite, se prind ca sunt crackuite ca sa zic asa si nu te lasa sa le folosesti. am incercat eu cateva, nu imi vin in minte acum si nu au mers. ma puneau sa cumpar varianta originala.
  nice. 🙂

 • bogdanstefan

  @zaone: este vreun tweak actualizat care sa faca iconitele mai mici?
  ms frumos.

 • Andrei.i

  Bogdan incearca Bigify.

 • Duro

  Cum pot amplasa o iconita la jumatatea distantei dintre doua iconite? Ca nu ramane acolo, se muta singura stanga dreapta.