Anique – una dintre cele mai bune teme pentru iPad

  Anique este una dintre vechile si popularele teme ale Cydia, iar incepand de astazi ea este disponibila in Cydia intr-o versiunea compatibila cu iOS 7 si numai cu tabletele iPad ale celor de la Apple. Tema este conceputa cu nu mai putin de 50 de iconite pentru aplicatiile native si cele terte prezente in iDevice-urile care ruleaza iOS 7, ea este compatibila cu sistemul iWidgets si implementeaza “masti” pentru aplicatiile care nu au o iconita speciala, deci veti avea parte de o experienta de utilizare cat se poate de buna.

Cool-Elegant-Modern. You have to try it! I present my latest theme “Anique” for iPad Mini, iPad Mini Retina, iPad 3, 4, iPad Air. Is elegant, modern, cool and original theme for your device, really beautiful icons. Includes 50 + icons that have been detailed one by one, widgets for iWidgets, App Store apps icons masked, also includes a complete UI for your Device and much more!

  Anique iPad este disponibila in repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia, iar daca aveti un iPhone, atunci incercati tema Anique v2.