Prima Pagina Apple Un grup de hackeri sustine ca a compromis o baza de date...

Un grup de hackeri sustine ca a compromis o baza de date Apple, publica liste de conturi

  Cu doar cateva zile in urma v-am spus ca un grup de hackeri a pretins ca a reusit sa compromita bazele de date ale Dropbox, insa in final totul s-a dovedit a fi doar o initiativa a lor de a lua peste picior presa. Ei bine acelasi grup de hackeri sustine acum ca a compromis una sau mai multe baze de date ale companiei Apple, publicand inclusiv o lista foarte lunga de username-uri care ar fi fost preluate din ea. Informatiile publicate de catre hackeri contin UDID-uri, adrese de email, username-uri, numere de telefon si nu numai, insa nimeni nu poate confirma ca informatiile vin intr-adevar dintr-o baza de date a Apple.

  Pana acum, din cate stim noi, niciun grup de hackeri nu a reusit sa compromita serverele Apple care contin informatii despre Apple ID-uri, de exemplu, iar cei de la Apple nu comenteaza asemenea informatii, asa ca adevarul probabil nu il vom sti vreodata. Chiar si asa, daca va regasiti username-ul sau adresa de email in aceasta lista, ar fi bine sa va ganditi sa va schimbati parolele conturilor voastre cat se poate de repede pentru a nu ramane fara ele.

 • AlexC

  Bravo lor…

 • Firicel

  E o facatura de lista.
  Majoritatea sunt nume mici inainte de @ gen mike,chris,tluu,…etc si apoi dupa @ numai servere e-mail noname in marea majoritate,mai rar google,yahoo…este doar paraerea mea dar cred ca am dreptate .

 • aNdrei

  Asa, si ? ce sa ne ia ? cateva aplicatii care sunt free + poze ? n-am de ce sa-mi fac griji 🙂

 • Poate n-au ce sa iti ia tie, nu vorbi in numele altora, pentru ca nu stii ce are lumea pe acolo.

 • mywrc

  nu dar este suficient sa-ti schimbe parola la i-cloud , sa nu mai poti dezactiva si pe viitor la urmatorul restore , sa nu mai poti folosi telefonul .:)

 • Alin M

  hahaha e mega fake, uitati-va la headerul listei indentificati campul Password care e codat in hexadecimal si cautati prima valoare…. de cate ori apare? nu cred ca toti acei useri au parole identice…