AccountChanger ne permite sa schimbam rapid Apple ID-urile utilizate pentru a instala aplicatii prin App Store

  AccountChanger este un tweak disponibil de ceva vreme in Cydia, iar cu ajutorul sau putem utiliza mult mai usor mai multe Apple ID-uri pentru a descarca aplicatii folosind iDevice-urile noastre. Acest tweak ne permite sa administram mai multe Apple ID-uri in acelasi timp si imaginea de mai sus ar trebui sa fie cat se poate de exemplificativa. Practic in aplicatia App Store din iOS 7 vom avea posibilitatea de a alege ce Apple ID utilizam si de indata ce il alegem aplicatia va face imediat trecerea la App Store-ul tarii pentru care avem Apple ID-ul.

This tweak will simplifies Login to AppStore, if you have multiple accounts or Apple ID. A “Human Icon” button is added in Featured and Updates section in AppStore app to bring up a list. You can just select one of the multiple accounts tied to different regional AppStore from the list. If you want to add more account to the list, just Login to AppStore in normal fashion. Password may be prompted again when session expires. You can also remove, reorder accounts from the list. 

  AccountChanger afiseaza in meniul Updates al iOS 7 un buton numit Accounts iar de indata ce il apasam avem listate toate Apple ID-urile noastre. Apple ID-urile pe care le utilizam cu AccountChanger trebuie introduse in meniul tweak-ului din aplicatia Settings a iOS. Partea proasta este ca va trebui sa reintroduceti parola fiecarui Apple ID cand il schimbati din aplicatie si din pacate la inchiderea aplicatiei va trebui sa va relogati pentru a putea instala aplicatii din App Store. AccountChanger este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.