iOS 7 si o problema deranjata

  iOS 7, exact precum orice alt sistem de operare lansat de putin timp, are diverse probleme pe care Apple a incercat sa le rezolve, insa una dintre ele a persistat, chiar pana in iOS 7.1 beta. Nu stiu cati dintre voi au intalnit-o, insa eu m-am “lovit” de cateva ori de blocari subite ale sistemului de operare, blocari care durau cateva secunde, apoi dispareau. Aceste blocari le-am intalnit si in iOS 7 fara jailbreak, in iOS 7 cu jailbreak si in iOS 7.1, in aceleasi conditii, Apple parand sa nu aiba o solutie pentru ele.

  Practic, folosesc telefonul in mod normal si la un moment dat totul se blocheaza, iar indiferent ce as apasa nimic nu functioneaza timp de 5 – 10 secunde, dupa care incep sa fie rulate extrem de repede task-urile pe care incercam sa le fac. Uneori problema necesita o repornire completa a terminalului, iar in iOS 7.1 beta am primit inclusiv o alerta cu un crash al baseband-ului, acesta repornind imediat dupa afisarea ei. Nu stiu ce anume cauzeaza aceste erori, din moment ce ele apar cu sau fara jailbreak, insa nu sunt nici pe departe placute.

  Din pacate o rezolvare pentru problema poate gasi doar compania Apple, daca va gasi de cuviinta si sunt curios daca voi ati trecut prin probleme similare.