Prima Pagina aplicatii YouTube no Ads/HQ3G – ascunde reclamele clipurilor video si nu numai

YouTube no Ads/HQ3G – ascunde reclamele clipurilor video si nu numai

  YouTube no Ads/HQ3G este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem ascunde reclamele rulate in timpul vizionarii clipurilor video folosind aplicatia YouTube a iOS. Reclamele apar in mod normal in cazul oricarui clip video video prin intermediul aplicatiei YouTube, acest tweak dezactivandu-le, insa separat de aceasta functie vom avea si posibilitatea de a vizualiza clipuri video la rezolutie ridicata prin intermediul unei conexiuni mobile de date.

Removes Ads and gives ability to play HQ videos through 3G, be aware it may raise your internet usage significantly.

  YouTube no Ads/HQ3G functioneaza din momentul instalarii, iar voi il gasiti gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Bogdan

  @zaone, iti multumim ca ne inveti cum sa scapam de reclamele enervante dupa youtube, dar nu poti sa ne inveti cum sa scapam si de cele dupa site-ul tau? Imi placea mai mult site-ul iDevice cand nu era asa de disperat sa afiseze reclama!

 • Simplu: http://www.idevice.ro/membership-levels/ Fara reclama se inchide, nimic nu merge fara bani.

 • Tavi

  Offtopic : nu stiti un tweak care sa ruleze pe ios7 si care sa dea functie de next song sau previous song si pause in aplicatia music butoanelor de volum cand tel e blocat in buzunar . Nu e prea practic sa scot tel pe frigu asta si nici nu imi place sa il scutur 🙂

 • Adrian

  @zaone dar si youtube exista datorita reclamelor din care castiga bani. Nu sunt impotriva reclamelor atata timp cat nu te incurca.

 • @Adrian: Da, dar YouTube nu-ti ofera o optiune de a plati pentru a scapa de ele. Acolo n-ai de ales, aici ai.

 • Adi_buju

  @bogdan…daca nu-ti convin reclamele la cat ne ajuta zaone,sponsorizează-l TU ptr atata munca depusă si o sa apari tu in reclama sau o sa le scoată de pe site:)))))

 • Adi_buju

  @bogdan…La cat ne ajuta zaone cum sa zici asa ceva?fi TU atunci cel care il sponsorizează ptr atata munca depusă si o sa apari tu in reclame sau nu o sa mai fie reclame:)))))))…..