AppSwitcher QLPanel afiseaza in Control Center o lista a aplicatiilor tale favorite

  Control Center-ul din iOS 7 este extrem de util numai in masura in care il modificam prin jailbreak, iar daca adaugam in combinatie CCToggles si AppSwitcher QLPanel, atunci lucrurile devin grozave. Folosind noul tweak AppSwitcher QLPanel putem implementa in Control Center o lista cu scurtaturi pentru aplicatiile noastre favorite pentru a le deschide mai rapid, iar partea interesanta este ca tweak-ul ne permite sa afisam aceste aplicatii impreuna cu scurtaturile native gandite de catre Apple, tweak-ul paginandu-le precum in imaginea de mai sus.

Add classic AppSwitcher feature in QuickLaunch section of ControlCenter.  options: 2 rows QuickLaunch section; 5 icons per page (portrait only). Always show CloseBox. Change icon’s alpha value if app isn’t running. Not include KillAllApps, but you can use it by CCToggles. And you can find configuration in CCToggles’ settings. Preferences -> CCToggles -> QuickLaunches -> Panels.

 AppSwitcher QLPanel functioneaza numai impreuna cu tweak-ul CCToggles si tot prin intermediul sau poate fi configurat, iar pentru a il instala va trebui sa il cumparati din repo-ul BigBoss al Cydia la pretul de 1$.